Autor:

Vepřové maso v alobalu

75 minut PT0H75M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřové maso 4 ks
Anglická slanina 100 g
Sýr Niva 150 g
Červená paprika 1 ks
Hořčice kremžská 4 lžička
Cibule 2 ks
Olej 1 lžíce
Sůl  
Vepřové maso v alobalu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plátky naklepejte a osolte (ne moc - slanina i Niva jsou dost slané). Přichystejte si čtyři kousky alobalu na zabalení. Alobal potřete olejem, aby se maso nepřipékalo. Z jedné strany potřete plátky masa hořčicí a položte namazanou stranou dolů na připravený alobal. Na plátky masa položte plátky slaniny, na kroužky nakrájenou cibuli, plátky nivy a na proužky pokrájenou papriku. Zabalte do alobalu a pečte při 180 stupních Celsia zhruba 60 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 4x)
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso v alobalu

Komentáře

  1. Klára   02.06.2013 | 13:59 | reagovat | závadný

    na všechno maso mi nezbyl hermelín, tak jsem použila tavený sýr a byla to fakr pecka O:-) ;-) vynikající !! :-)

  2. Bejsha   09.06.2011 | 17:36 | reagovat | závadný

    Díky moc za recept. Fakt libové masíčko. I přítelkyně si moc pochutnala ;-)

  3. Hanule00   09.06.2011 | 14:55 | reagovat | závadný

    Místo nivy jsem dala hermelín a je to výborný šťavnatý masíčko :)

    1. hankahof   21.04.2012 | 20:25 | reagovat | závadný

      Díky za inspiraci... příště vyzkouším s hermelínem :-)

  4. Katull   13.03.2011 | 15:44 | reagovat | závadný

    Takovéhle typy jídel znám !! Také mi chce vždycky mamča něco rychle a dobře a chutně připravit tak taky koumá do něčeho takového !! Někdy je to dost nezajímavé a někdy je to super !! Musíš si asi najít něco co tomu dodá šmrnc a grádu !! :-D

    1. hankahof   14.03.2011 | 16:24 | reagovat | závadný

      Nemám v plánu hledat něco, co tomu dodá šmrnc a grádu. Nejsem v žádné soutěži o nejlepší recept. Mé rodině a mně to chutná takhle. Nejraději vařím z toho, co je doma a co nezabere moc času. :-P

      1. recepty73   16.03.2011 | 7:43 | reagovat | závadný

        ...já maso dávám na alobal potřenou stranou nahoru,hořčice se mi ráda přichytává.Někdy dávám do balíčků rovnou brambory... .

        1. hankahof   16.03.2011 | 15:59 | reagovat | závadný

          To je super nápad s těma bramborama... příště vyzkouším ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web