Vepřové maso ve vlastní šťávě

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 3 kg
Koření
Vepřová pečeně Kotányi
1 balíček
Vepřové maso ve vlastní šťávě

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostičky a smícháme se sáčkem koření „Vepřová pečeně“ od firmy Kotányi. Dáme do sklenic, uzavřene a sterilujeme 2 hodiny na 100 °C.

Vhodné na dovolenou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2+
4.5 6 5 1
Košíčky s malinovým krémem a malinami Úroda chutí a barev. Skvělé recepty z malin, rybízu, cuket i paprik. Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso ve vlastní šťávě

Komentáře

  1. Jana   21.08.2015 | 7:49 | reagovat |

    múžu použít i buček?

  2. Zdena   01.10.2013 | 17:27 | reagovat |

    Při ceně masa a energie se tohleto už dávno nevyplácí dělat. Bývávalo, bohužel :-X .

    1. nm   02.10.2013 | 18:03 | reagovat |

      Ještě pořád existují lidi, co mají maso domácí a těm se to pořád vyplatí..

      1. Ivča   11.11.2013 | 14:27 | reagovat |

        Přesně,nás vyjde maso na 60kč kg a to se vyplatí
        :-)

    2. svišť   08.05.2014 | 17:41 | reagovat |

      Když chcete kupovat předražené konzervy plné těžko identifikovatelného čehosi, tak si je kupujte. Nám ostatním se to vyplatí. :-P :-P :-P

      1. milda   09.04.2016 | 17:45 | reagovat |

        tak já kupuju plecko ve slevě v Albertu za 60 korun kilo,bůček bez kosti za 70 v Globusu tak 4+4 kila na kilo 2 deka soli nakrájím na kostičky ,prosolím a nacpu skleničky 350 ml ,vyjde to tak na 30 - 32 skleniček,maso se dává do skleni syrové a první den se vaří od varu 2 hodiny a po 24 hodinách ještě znovu od varu 1 hodinu,to je pro jistotu,maso vyjde celkem na 520 korun děleno 31 skleniček ,tak vyjde sklenička na 17 korun bez energie a je mňamózní a ne ty nejedlé hnusy z obchodů

  3. MJG   11.02.2011 | 11:53 | reagovat |


    Maso zavaruji pouze se soli. Cerstve maso, je jedno jake, prosolite, do sklenice date tak 1cm vody, date maso, mnozstvi jakekoliv, <:-) podle predpokladaneho poctu stravniku, sklenici zavickovat, varit 2hodiny na 95-100stupnu. Maso je sice na povrchu trochu bledsi, ale vevnitr krasne ruzove i bez rychlosoli. Rychlosul, to je chemicka sloucenina. Dosti chemikalii do sebe dostaneme nevedome v ruznych potravinach,a hlavne polotovarech, proto si nekazme aspon svoje domaci vyrobky. Do techto aspon vime co dame, v tech kupovanych to mnohdy nepozname.
    Maso po otevreni jen treba ohreji na cibulce, nebo pridam nejakou zeleninu, okorenit se da podle chuti. Vyborna vec na leto treba na dovolenou, ale i kdyz clovek nechce stat v lete u plotny.

  4. recepty73   25.10.2010 | 11:39 | reagovat |

    Používám pouze sůl,ale s tím kořením určitě jednou vyzkouším :-)

    1. macik   22.11.2010 | 0:50 | reagovat |

      mohla bych se zeptat jak to zavarujete jen s tou soli. Bydlim totiz v zahranici a to koreni bohuzel u nas neprodavaji.. diky moc

  5. Anna Doležalová   23.11.2009 | 18:01 | reagovat |

    Když se zavařovalo uzené maso, tak máma uvařila nožičky a do každé sklenice nalila tak do polovic toho rosolu a jakýmsi způsobem táta z toho vycucnul vzduch. Kdybych měla dost uzeného, dělala bych to asi podobně, ale zavařila bych to v hrnci. Zalila bych to maso celé rosolem. Ten je na tom nejlepší. Hrozně mi to chutnalo. Už je vše pryč.

    1. Radek   18.06.2015 | 12:16 | reagovat |

      Dobrý den.
      Ten jakýsi způsob vycucnutí vzduchu je velice jednoduchý.
      Oheň potřebuje k hoření vzduch. Na víčko (vnitřní strana) nalejete malé množství lihu, zapálíte a ihned sklenici zavíčkujete.
      Plamen ve sklenici spotřebuje cca 80-90% vzduchu a pak uhasne. Ve sklenici se vytvoří podtlak.

1 2 3 4 5 6 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem 8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web