Vepřové maso ve vlastní šťávě

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 3 kg
Koření
Vepřová pečeně Kotányi
1 balíček
Vepřové maso ve vlastní šťávě

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostičky a smícháme se sáčkem koření „Vepřová pečeně“ od firmy Kotányi. Dáme do sklenic, uzavřene a sterilujeme 2 hodiny na 100 °C.

Vhodné na dovolenou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2+
4.5 6 5 1
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso ve vlastní šťávě

Komentáře

  1. Jana   21.08.2015 | 7:49 | reagovat |

    múžu použít i buček?

  2. Zdena   01.10.2013 | 17:27 | reagovat |

    Při ceně masa a energie se tohleto už dávno nevyplácí dělat. Bývávalo, bohužel :-X .

    1. nm   02.10.2013 | 18:03 | reagovat |

      Ještě pořád existují lidi, co mají maso domácí a těm se to pořád vyplatí..

      1. Ivča   11.11.2013 | 14:27 | reagovat |

        Přesně,nás vyjde maso na 60kč kg a to se vyplatí
        :-)

    2. svišť   08.05.2014 | 17:41 | reagovat |

      Když chcete kupovat předražené konzervy plné těžko identifikovatelného čehosi, tak si je kupujte. Nám ostatním se to vyplatí. :-P :-P :-P

      1. milda   09.04.2016 | 17:45 | reagovat |

        tak já kupuju plecko ve slevě v Albertu za 60 korun kilo,bůček bez kosti za 70 v Globusu tak 4+4 kila na kilo 2 deka soli nakrájím na kostičky ,prosolím a nacpu skleničky 350 ml ,vyjde to tak na 30 - 32 skleniček,maso se dává do skleni syrové a první den se vaří od varu 2 hodiny a po 24 hodinách ještě znovu od varu 1 hodinu,to je pro jistotu,maso vyjde celkem na 520 korun děleno 31 skleniček ,tak vyjde sklenička na 17 korun bez energie a je mňamózní a ne ty nejedlé hnusy z obchodů

  3. MJG   11.02.2011 | 11:53 | reagovat |


    Maso zavaruji pouze se soli. Cerstve maso, je jedno jake, prosolite, do sklenice date tak 1cm vody, date maso, mnozstvi jakekoliv, <:-) podle predpokladaneho poctu stravniku, sklenici zavickovat, varit 2hodiny na 95-100stupnu. Maso je sice na povrchu trochu bledsi, ale vevnitr krasne ruzove i bez rychlosoli. Rychlosul, to je chemicka sloucenina. Dosti chemikalii do sebe dostaneme nevedome v ruznych potravinach,a hlavne polotovarech, proto si nekazme aspon svoje domaci vyrobky. Do techto aspon vime co dame, v tech kupovanych to mnohdy nepozname.
    Maso po otevreni jen treba ohreji na cibulce, nebo pridam nejakou zeleninu, okorenit se da podle chuti. Vyborna vec na leto treba na dovolenou, ale i kdyz clovek nechce stat v lete u plotny.

  4. recepty73   25.10.2010 | 11:39 | reagovat |

    Používám pouze sůl,ale s tím kořením určitě jednou vyzkouším :-)

    1. macik   22.11.2010 | 0:50 | reagovat |

      mohla bych se zeptat jak to zavarujete jen s tou soli. Bydlim totiz v zahranici a to koreni bohuzel u nas neprodavaji.. diky moc

  5. Anna Doležalová   23.11.2009 | 18:01 | reagovat |

    Když se zavařovalo uzené maso, tak máma uvařila nožičky a do každé sklenice nalila tak do polovic toho rosolu a jakýmsi způsobem táta z toho vycucnul vzduch. Kdybych měla dost uzeného, dělala bych to asi podobně, ale zavařila bych to v hrnci. Zalila bych to maso celé rosolem. Ten je na tom nejlepší. Hrozně mi to chutnalo. Už je vše pryč.

    1. Radek   18.06.2015 | 12:16 | reagovat |

      Dobrý den.
      Ten jakýsi způsob vycucnutí vzduchu je velice jednoduchý.
      Oheň potřebuje k hoření vzduch. Na víčko (vnitřní strana) nalejete malé množství lihu, zapálíte a ihned sklenici zavíčkujete.
      Plamen ve sklenici spotřebuje cca 80-90% vzduchu a pak uhasne. Ve sklenici se vytvoří podtlak.

1 2 3 4 5 6 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web