Vepřové maso v lepkavé marinádě

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks vepřové kotlety
    • 6
      ks jarní cibulka
  • Marináda
    • 5
      lžíce sherry
    • 10
      lžíce sojová omáčka
    • 3
      stroužek česnek rozdrcený
    • 4
      lžíce cukr nejlépe Muscovado

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme ingredience na marinádu a naklepané maso v něm necháme, nejlépe přes noc, marinovat.
2
Pak rozpálíme pod grilem grilovací pánev a kotletky opečeme a sem tam zakápneme marinádou (cca 8 minut z každé strany). Pak nakrájíme na nudličky, smícháme s nakrájenou jarní cibulkou.
3
Zbytek marinády krátce povaříme, až se tekutina trochu zredukuje a zhoustne. Podáváme překápnuté marinádou a s rýží.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.