Kuře v hořčičné kari marinádě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: TheKacabi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžíce med
    • 3
      stroužek česnek utřený/prolisovaný
    • 4
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička zázvor - mletý
    • 1
      lžíce olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • kuřecí maso
    • 1
      lžička kari

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny ingredience smíchejte, až se vytvoří taková kašovitá hmota. Do ní naložte kuřecí maso (steaky, medailonky nebo třeba i křidýlka). Marinujte alespoň 2 hodiny a můžete grilovat.
2
Variace 1: můžete přidat chilli papričku
3
Variace 2: místo plnotučné hořčice můžete dát i dijonskou (nebo půl na půl)
4
//Zdroj: časopis Gurmet, červenec/srpen 2012, str. 47//

Komentáře k receptu

  • Maikeru
    Maikeru |

    6. 2. 2015 19:42

    vyzkoušela jsem to a musím říct..... nic moc ;-)

  • Maikeru
    Maikeru |

    5. 2. 2015 17:04

    Dneska vyzkouším! Chci si udělat kuřecí maso s jasmínovou rýží a myslím, že tahle marináda se k tomu hodí :-) Přidám tam nějakou chilli papričku pro chuť ;-)