Vepřové maso s mrkvovou kari omáčkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Tynun

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso
    • 6
      ks mrkev
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 4
      lžička kari
    • alpská bylinná sůl
    • pepř celý
    • olej
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso (může být jakékoliv):
2
Maso si nakrájíme na nudličky, posolíme, popřepíme - dle chuti si můžete přidat i jiné koření.
3
Osmahneme na pánvi jako minutku.
4
Mrkev:
5
Mrkev oloupeme, nakrájíme na stejně silná kolečka či nudličky - kdo jak chce.
6
Na oleji osmažíme cibulku, podusíme mrkvev, dokud nezměkne, potom přidáme kysanou smetanu, osolíme, opepříme, přidáme kari koření.
7
Příloha: Jakákoliv dle libosti :-)
8
Mrkev se dá konzumovat i bez masa, takže vhodné pro vegetariány. :-)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.