Autor:

Vepřové v alobalu

Střední
Ingredience
Brambory 700 g
Vepřové maso 6 plátek
Anglická slanina 150 g
Zelená paprika 3 ks
Cibule 2 ks
Česnek 3 stroužek
Olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Vepřové v alobalu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Do pekáče dáme alobal, který potřeme olejem. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Oloupané brambory, anglickou slaninu, papriky, cibuli a česnek nakrájíme na plátky. Alobal poklademe polovinou brambor a osolíme, na to dáme polovinu anglické slaniny, cibule, paprik a česneku. Pak rozložíme maso. Pak zase anglickou, cibuli, papriky a česnek. Potom zase brambory, které osolíme. Pekáč přikryjeme alobalem a pečeme 2 hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Vepřové v alobalu

Komentáře

  1. Lena   05.11.2006 | 11:06 | reagovat |

    Dají se dělat jednotlivé porce a vynechat tak něco,co někdo nemá rád.

  2. Jana Pátková   03.11.2006 | 11:21 | reagovat |

    Také maso dělám tak, ale přímo v alobale, a přidávám podle , co mám v lednici, někdy kyselé zelí, klobásu - nebo uzený kabanos, ono se dá prakticky přidat vše - co nám zůstalo. Dietně to dělám třeba s brokolicí, rajčetem - ale to už je jenom kuřecí, nebo filé.Jo a ještě dávám třeba kus měkkého sýru na porci - mým chlapům to chutná.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web