Vepřové v alobalu

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: renata13

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 700
      g brambory
    • 6
      plátek vepřové maso
    • 150
      g anglická slanina
    • 3
      ks zelená paprika
    • 2
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • olej
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do pekáče dáme alobal, který potřeme olejem. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Oloupané brambory, anglickou slaninu, papriky, cibuli a česnek nakrájíme na plátky. Alobal poklademe polovinou brambor a osolíme, na to dáme polovinu anglické slaniny, cibule, paprik a česneku. Pak rozložíme maso. Pak zase anglickou, cibuli, papriky a česnek. Potom zase brambory, které osolíme. Pekáč přikryjeme alobalem a pečeme 2 hodiny.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lena
    Lena |

    5. 11. 2006 11:06

    Dají se dělat jednotlivé porce a vynechat tak něco,co někdo nemá rád.

  • Jana Pátková
    Jana Pátková |

    3. 11. 2006 11:21

    Také maso dělám tak, ale přímo v alobale, a přidávám podle , co mám v lednici, někdy kyselé zelí, klobásu - nebo uzený kabanos, ono se dá prakticky přidat vše - co nám zůstalo. Dietně to dělám třeba s brokolicí, rajčetem - ale to už je jenom kuřecí, nebo filé.Jo a ještě dávám třeba kus měkkého sýru na porci - mým chlapům to chutná.