Autor:

Slané tyčinky z bramborového těsta

Střední
Ingredience
Vařené brambory
Nastrouhané
250 g
Hladká mouka 250 g
Tuk 250 g
Vejce 1 ks
Sůl  
Kmín  
Slané tyčinky z bramborového těsta

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Nastrouhané brambory, mouku a tuk uhněteme rukama v těsto. Necháme vychladit v ledničce. Vyválíme plát o síle asi 3 mm, potřeme jej rozšlehaným vejcem, posolíme a pokmínujeme. Rádlem nakrájíme tyčky asi 1 cm široké a 20 cm dlouhé. Tyčky přeneseme na nevymaštěný plech a upečeme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Domácí pizza na plech krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Slané tyčinky z bramborového těsta

Komentáře

  1. cuketka   27.01.2014 | 21:24 | reagovat | závadný

    Dala jsem jen polovinu tuku (sádla) a bylo to excelentní. Rychlovka z toho, co je vždycky doma...

  2. jajdulee   01.12.2010 | 21:15 | reagovat | závadný

    Pekla jsem dneska, do testa i na hotove tycky jsem pridala trosku detskeho barbecue koreni, mame radi ostrejsi, namaceli jsme do mexickeho dipu... a nemelo to chybu :-P

  3. recepty73   07.11.2010 | 13:34 | reagovat | závadný

    Už do těsta jsem přidal drcený kmín a sypal směsí paprikového koření... .Než zkončil pan Tau :-) byly tyčinky fuč :-)

  4. Verča   14.03.2006 | 9:21 | reagovat | závadný

    Ani jedna z uvedených ingrediencí není dietní ! A už vůbec né 1/4 kg tuku !!!

  5. Jana Literáková   14.03.2006 | 8:33 | reagovat | závadný

    hlavně jsou dietní

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web