Autor:

Slaninová vinná klobása na pivu

Snadné
Množství dle počtu strávníků:
Vinná klobása  
Anglická slanina
nebo jiná dle chuti - moravská....
 
Pivo
světlé 10 °C
 
Slaninová vinná klobása na pivu

Postup přípravy:

Vinnou klobásu pokrájíme nebo nastříháme na cca 10 cm dlouhé klobásky. Každou pak obalíme plátkem slaniny a skládáme jednu vedle druhé na plech nebo do zapékací mísy. Klobásy podlijeme pivem (nepotopit!) a dáme péct do předehřáté trouby na 180°C dozlatova.
Podáváme s bramborovou přílohou nebo chlebem a vychlazeným pivem. Dobré jsou i vychladlé jako rychlé pohoštění.

*Podlít můžeme i černým pivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 24 x
1
4.83 24 5 1
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Slaninová vinná klobása na pivu

Komentáře

  1. Martina   19.12.2015 | 17:03 | reagovat |

    Výborné a jiné, děkuji za příjemnou inovaci <:-)

  2. Petr   25.10.2014 | 9:04 | reagovat |

    Jo to si dám líbit častějš. Delikatesní záležitost

  3. renata   08.01.2014 | 14:10 | reagovat |

    moc nám to chutnalo, fajn změna a dobrota

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web