Autor:

Vinná klobása v trojobalu

Snadné
Ingredience
Vinná klobása 600 g
Hladká mouka
na obalování
 
Rozšlehané vejce 2 ks
Strouhanka
na obalování
 
Majoránka
sušená
1 lžíce
Sůl  
Olej
na smažení
 
Vinná klobása v trojobalu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Klobásu rozdělíme na čtyři porce, stočíme do šneku a naskrz propíchneme křížem špejlemi nebo párátky.
Do třech hlubokých talířů si připravíme mouku, vejce, strouhanku smíchanou s majoránkou. Klobásu postupně obalujeme v mouce, vejci a v ochucené strouhance. Obalené klobásy smažíme na pánvi s rozpáleným olejem dozlatova.

*Bylinky do strouhanky můžeme podle chuti střídat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Vinná klobása v trojobalu

Komentáře

  1. františek pernicky   03.01.2016 | 16:54 | reagovat |

    sice sem to neskoušel ale veřím že to bude mnamka ;-)

  2. Karla   13.11.2015 | 3:15 | reagovat |

    Stara dobra obalovana klobasa, na vanoce u rodicu nikdy nechybi.

  3. Daniela   31.01.2012 | 14:23 | reagovat |

    Zkusila jsem s libečkem a taky se sušeným oreganem. Bylo to fajn.

  4. Zuzana   12.05.2011 | 10:26 | reagovat |

    Obalované klobásy dělám docela často, nenapadlo mě ale strouhanku ještě ochutit. Je to výborné, doporučuji vyzkoušet.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web