Bramborové krokety II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,2
      kg brambory
    • 2
      vejce
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 1
      prášek do pečiva
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nastrouháme, vše smícháme. Lžičkou tvarujeme kuličky, které smažíme ve fritovacím hrnci při 170 °C asi 5-7 minut.
Zařazení: Pokrmy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • vlazy
    vlazy |

    19. 3. 2016 15:13

    S tím mrazákem je to možná dobrý nápad, ale bylo by dobré to trochu upřesnit. Zajímalo by mne jestli z toho mrazáku je třeba ty zmrazené krokety před použitím ještě ve friťáku dosmažit a tím je rozmrazit a ohřát a nebo to udělat nějak jinak např. ohřátím v mikrovlnce.

  • LenkaN26
    LenkaN26 |

    13. 9. 2015 11:31

    Tak jsem to vychytala ještě víc, dělám z dvojté dávky, krokety předsmažím a dám do mrazáku. Jsou pak jako čerstvé:-)

  • LenkaN26
    LenkaN26 |

    9. 1. 2015 12:00

    Kroketky jsou opravdu velice dobré a moc chutnají i mému muži, který ty hospodské nesnáší a děti se po nich můžou utlouct. Moc díky za rece :-) pt!

  • sýr
    sýr |

    24. 10. 2012 20:04

    vůbec nejsou těžký a jsou výborný :-P

  • Nikol
    Nikol |

    29. 1. 2012 13:36

    Výborný recept, po tom co jsme je s přítelem ochutnali už si nikdy ty z krámu nekoupíme :-)

  • Míša
    Míša |

    21. 12. 2011 16:52

    není tady psáno jestli jsou brambory syrové nebo uvařené..? děkuji :)

  • loretto
    loretto |

    2. 4. 2011 14:39

    Jsou výborné a já osobně přidávám do těsta ještě majoránku. Přítel, který krokety zbožnuje, tvrdí, že jsou mnohem lepší než koupené.

  • Simča S.
    Simča S. |

    11. 11. 2010 00:20

    Opět jsme o víkendu dělali - jedinečné, holkám to moc chutnalo....

  • michal jakouš
    michal jakouš |

    8. 9. 2010 10:04

    příjemná přílohová změna

  • Soňa Šerá
    Soňa Šerá |

    31. 1. 2010 13:21

    Mňam, chutnalo všem. Vynikající, nadělala jsem placičky, jelikož nemáme friťák...

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    25. 3. 2007 13:53

    Milý anonyme - autorka psala "kuličky" a dělala je ve friťáku. Tam se smaží současně po šech stranách. Já dělala krokety na pánvi a tak by se mi hůře smažily... Tak jsem kuličky vidličkou "zplacatila" na placičky a šlo to také :o))))

  • Anonym
    Anonym |

    24. 3. 2007 18:29

    Je to asi dobré,ale spíše než kuličky, jsou placičky?!