Bloody Mary II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vodka
    • rajčatová šťáva 100%
    • tabasco
    • worcestrová omáčka
    • sůl
    • led
    • strouhaný křen - čerstvý
    • celerová nať na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na jednoho panáka vodky budeme potřebovat rajčatovou šťávu v poměru zhruba 1:10, pár kapek tabasca (záleží na tom, jak chceme mít Mary ostrou), špetku soli a asi půl lžičky worcesterové omáčky. Vše promícháme, nalijeme do sklenice na drink, zasypeme ledem, dozdobíme celerovou natí a podáváme.
2
Dochucovat můžeme i strouhaným křenem, pepřem, citronem... Záleží na chuti každého. Silnějším jedincům můžeme potírat okraje sklenice tabascem.

Komentáře k receptu

  • Simona
    Simona |

    30. 12. 2012 17:32

    Rajskou šťávu v létě dělám do zásoby hlavně proto, aby bylo čím ředit vodku na blody mary :-D , naučila jsem jí pít všechny své známé a hlavně po ní nikdy nebolí hlava :-D