Bloodyho fazole s klobásou

Hodnocení:

Moje:

20 minut
1
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks fazole s kukuřicí v konzervě Bonduelle
    • 1
      ks klobása podle chuti
    • tabasco
    • kečup
    • 3
      ks nakládané okurky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi opečeme klobásku nakrájenou na kolečka, přidáme konzervu fazolí, kečup, okurky nakrájené na kolečka a tabasco, promícháme a necháme provařit, až se vyvaří přebytečná tekutina.
2
Klobásku je možno zaměnit za maso nakrájené na kostičky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    26. 3. 2012 18:34

    No, taková ta rychlovka, když přijdete unavení a nechce se vám stát u plotny déle než 20 minut. Ovšem na úkor kvalitních a zdravých surovin. Bonduelle konzervu jsem nesehnala, nahradila jsem ji dvěma fazolovými a jednou kukuřičnou (udělalo to tak 4 porce). Ne každému nám tam úplně sedly ty kyselé okurky. A pokud nemáte koupené tabasco, tak jeho koupě tento pokrm značně prodraží. Shrnutí: jídlo horší než ze školní jídelny, ale výjimečně, když se opravdu nechce vařit... budiž..