Autor:

Jižanské fazole s klobásou

Střední
Ingredience
Fazole 1/2 kg
Masox 1 ks
Klobása 1 ks
Cibule 1 ks
Česnek 1 stroužek
Sekaná rajčata  
Pepř mletý  
Oregáno
či bazalka
 
Vegeta  
Jižanské fazole s klobásou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Slané, Uzeniny

Uvaříme fazole (můžeme použít i konzervované, ale není to ono). Do vody můžeme přidat masox. Zpěníme cibuli a stroužek česneku a přidáme klobásu nakrájenou na kolečka a opečeme. Přidáme rajčata a okořeníme a osolíme. Fazole vložíme do pekáče vyloženého papírem na pečení a zalijeme rajčatovou směsí. Také můžeme klobásy opéct vcelku a položit je na fazole a pak zalít rajčatovou omáčkou. Dáme zapéci na cca 20 minut do trouby.
Podáváme s bílým či celozrnným pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Jižanské fazole s klobásou

Komentáře

  1. Zita Matejkova   22.06.2011 | 0:34 | reagovat |

    Fazole byly dobré, česneku jsem dala více, zapékací misku jsem pouze vymazala, pečící papír jsem nepoužila. Fazole jsem promíchala s opečenou klobásou a rajčatovou omáčkou před pečením. Bylo by dobré upřesnit kolik rajčat, protože z receptu to jasné není. Já jsem k nim přidala i rajčatové pyré a trochu vývaru z fazolí, aby to bylo více "obalené". Navrch jsem pak dala kousky mozzarelly posypané opraženou strouhankou na másle a poté promíchanou s bylinkami /bazalka, medvědí česnek, sůl mořská//

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web