Autor:

Jahodová zmrzlina II.

Snadné
Ingredience
Šlehačka 230 ml
Jahody 300 g
Bílek
Cukr 200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Jahody rozmixujeme s cukrem. Zvlášť ušleháme šlehačku a bílky. Postupně zlehka smícháme šlehačku a sníh z bílků s rozmixovaným ovocem. Po zmražení získáme asi 1 l zmrzliny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Velikonoční věnec Velikonoční věnec krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Jahodová zmrzlina II.

Komentáře

  1. Olga S.   23.07.2016 | 16:01 | reagovat | závadný

    Zmrzlina je fantastická. Akorát když jsou jahody hodně zralé, dávám cukru méně ( 15 dkg ). :-)

  2. monika   12.06.2011 | 9:03 | reagovat | závadný

    mislim,ze toho cukru by mohlo byt min. Jednou jsem udelala j.zmzlinu s 200g cukru a bylo to sladky jako cecek.Doporucuji mene cukru ahojjjj :-) :-P :-[

  3. Jarda   17.02.2008 | 16:48 | reagovat | závadný

    Vyborny taky je, kdyz pridate jeden (nebo i vice podle chuti) vanilkovy cukr, doporucuji ;)

  4. Iggy   27.07.2006 | 16:06 | reagovat | závadný

    Zkusím totéž, ale s meruňkami. Snad se mi to povede :o)

  5. Eva Ulmanová   04.07.2006 | 13:56 | reagovat | závadný

    Řekla bych, tak něco mezi tím.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web