Autor:

Jahodová zmrzlina II.

Snadné
Ingredience
Šlehačka 230 ml
Jahody 300 g
Bílek
Cukr 200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Jahody rozmixujeme s cukrem. Zvlášť ušleháme šlehačku a bílky. Postupně zlehka smícháme šlehačku a sníh z bílků s rozmixovaným ovocem. Po zmražení získáme asi 1 l zmrzliny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Kolik toho víte o kávě? Články z

Komentáře k receptu: Jahodová zmrzlina II.

Komentáře

  1. Olga S.   23.07.2016 | 16:01 | reagovat |

    Zmrzlina je fantastická. Akorát když jsou jahody hodně zralé, dávám cukru méně ( 15 dkg ). :-)

  2. monika   12.06.2011 | 9:03 | reagovat |

    mislim,ze toho cukru by mohlo byt min. Jednou jsem udelala j.zmzlinu s 200g cukru a bylo to sladky jako cecek.Doporucuji mene cukru ahojjjj :-) :-P :-[

  3. Jarda   17.02.2008 | 16:48 | reagovat |

    Vyborny taky je, kdyz pridate jeden (nebo i vice podle chuti) vanilkovy cukr, doporucuji ;)

  4. Iggy   27.07.2006 | 16:06 | reagovat |

    Zkusím totéž, ale s meruňkami. Snad se mi to povede :o)

  5. Eva Ulmanová   04.07.2006 | 13:56 | reagovat |

    Řekla bych, tak něco mezi tím.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web