Bruselské hovězí - minutka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí kýta pokrájená na tenké nudličky
    • 1
      lžíce olej
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      ks zelená paprika :pokrájená na 2 cm proužky
    • 2
      ks cibule -pokrájené na kolečka
    • 1
      stroužek česnek -rozetřený
    • 5
      lžíce sojová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nudličky z hovězího masa obalíme v Solamylu.V pánvi rozpálíme olej a maso orestujeme zprudka ze všech stran, pak vyjmeme stranou a ve výpeku orestujeme papriky,česnek a cibuli za stálého míchání. Nakonec k zelenině vlijeme trochu vody (necelé 0,5dl), necháme krátce probublat a ochutíme sojovou omáčkou. Nudličky na talíři přelijeme zeleninovou směsí a podáváme například s rýží nebo pečivem.
2
* Lze připravit i z vepřového nebo drůbežího masa.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Hanka
    Hanka |

    26. 5. 2016 13:31

    Masa jsem měla ne celých 40 deka, prostě tak pro dva. Bylo to parádní <3 !!

  • jiiira
    jiiira |

    21. 8. 2012 16:53

    Rychlé, skvělé a hlavně moc dobré :-)