Autor:

Bruselské hovězí - minutka

Snadné
Ingredience
Hovězí kýta
pokrájená na tenké nudličky
 
Olej 1 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 2 lžíce
Zelená paprika
:pokrájená na 2 cm proužky
2 ks
Cibule
-pokrájené na kolečka
2 ks
Česnek
-rozetřený
1 stroužek
Sojová omáčka 5 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Nudličky z hovězího masa obalíme v Solamylu.V pánvi rozpálíme olej a maso orestujeme zprudka ze všech stran, pak vyjmeme stranou a ve výpeku orestujeme papriky,česnek a cibuli za stálého míchání. Nakonec k zelenině vlijeme trochu vody (necelé 0,5dl), necháme krátce probublat a ochutíme sojovou omáčkou. Nudličky na talíři přelijeme zeleninovou směsí a podáváme například s rýží nebo pečivem.

* Lze připravit i z vepřového nebo drůbežího masa.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Salát z pečených paprik a fazolí Suroviny pro horké léto Články z

Komentáře k receptu: Bruselské hovězí - minutka

Komentáře

  1. Hanka   26.05.2016 | 13:31 | reagovat |

    Masa jsem měla ne celých 40 deka, prostě tak pro dva. Bylo to parádní <3 !!

  2. jiiira   21.08.2012 | 16:53 | reagovat |

    Rychlé, skvělé a hlavně moc dobré :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web