Autor:

Papriková pasta

Střední
Ingredience
Červená paprika
očistit,umlít
4 kg
Cibule
oloupat,umlít
1 kg
Olej 1/2 l
Cukr 400 g
Sůl
nemusí být
2 lžíce
Ocet 3 dl
DeKo 1 ks
Papriková pasta

Postup přípravy:

Papriku zbavíme semínek a stopek, omyjeme a umeleme. Cibuli oloupeme a umeleme. Umletou papriku s cibulí dáme do většího hrnce, přidáme ocet, cukr, olej, Deko, sůl, promícháme a necháme provařit cca 15 minut. Takto provařenou pastu nandáme do čistých skleniček, pevně uzavřeme a dáme na 10 minut sterilovat při 90-ti stupních.

Poznámky:

* Tato pasta se hodí k pečenému masu, uzenině, ke grilovaným pokrmům, dají se s ní dozdobit obložené chleby, chlebíčky....
* Pokud málo solíte, vynechejte sůl.
* Jestliže nechcete mít v pastě hořčičná semínka, tak Deko přesijte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 19 x
1
4.84 19 5 1
Kuřecí paličky v medu se sezamem Recept na víkend: Kuřecí paličky v medu se sezamem Články z

Komentáře k receptu: Papriková pasta

Komentáře

  1. Mirka Peterková   23.08.2016 | 14:53 | reagovat |

    Je vynikající. Jsem ráda že jsem jí zkusila a určitě budu dělat dál další rok. Děkuji.

  2. Jarmila   17.08.2016 | 19:28 | reagovat |

    Vřele doporučuji, protože chutná výborně. Manžel jí požívá místo hořčice.

  3. Mirka Zavadilová   20.08.2015 | 8:24 | reagovat |

    Naprosto vynikající záležitost! Sůl jsem podle doporučení v poznámce vynechala a deko prosila. Děkuji za recept, který zakládám mezi své nej.

  4. Hanušová   20.07.2015 | 12:22 | reagovat |

    Dělala jsem jí už před rokem a teď jsem pátrala po receptu co do pasty všechno patří, aby byla zrovna tak výborná jako minule.

  5. allena89   31.08.2014 | 13:34 | reagovat |

    Výborná! Měla jsem nadbytek bílé papriky na lečo, takže pasta je světlá, ale chuť výborná.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web