Masový štrůdl

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček listové těsto vystačí na 3 štrůdly
    • 300
      g šunkový salám nebo jakýkoli obyčejný
    • 200
      g kysané zelí
    • 200
      g eidam sýr
    • 1
      ks vejce
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 1
      hrst strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na vál nasypeme hladkou mouku, rozválíme si těsto klasicky na štrůdl, uprostřed placky vysypeme mírně strouhankou, na to plátky salámu, vyždímané kysané zelí a na závěr plátky sýra. Čím je víc sýra, tím je to chutnější. Zabalíme, propícháme mírně vidličkou, pomažeme vejcem a dáme péct do trouby.
Zařazení: Chuťovky Ze šunky

Komentáře k receptu

  • rr
    rr |

    12. 11. 2011 18:49

    moje oblíbená kombinace - kys. zelí, paprikáš a plátky eidamu...very good ;-)

  • ester
    ester |

    2. 11. 2011 12:26

    při jaké teplotě se to peče :-\

  • Daniela
    Daniela |

    7. 5. 2007 15:59

    Vypadá to báječně, se sýrem jsem to ještě nezkoušela. Dávala jsem zelí a klobásu taky moc dobré. Ale ten sýr tomu asi dodá to pravé ořechové. Děkuji za recept dám vědět jaký to mělo úspěch :)

  • Vendula Pourová
    Vendula Pourová |

    7. 10. 2005 10:51

    Autor receptu: Peče se to cca 15-20 minut dle druhu trouby. Já mám starou plynovou troubu.A aby se to nepřipeklo dávám ze spoda hrnec s vodou.

  • Anonym
    Anonym |

    20. 9. 2005 14:18

    Doporučuji všem. Levné a nasytí.

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    16. 9. 2005 19:00

    A jak se to asi dlouho peče?Asi to bude dobré.