Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 45x
1-
4.73 45 Losos v alobalu 5 1
Autor:

Losos v alobalu

Snadné
Ingredience
Losos 1 ks
Sůl 1 lžička
Citron
kolečka
2 ks
Rozmarýn
větvička
1 ks
Máslo
malé
2 ks
Alobal  
Losos v alobalu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na dostatečně velký kus alobalu dáme porci lososa, posolíme, na vršek dáme 2 kolečka citronu, rozmarýn a 2 kousky másla. Dobře zabalíme do alobalu a dáme péci na 200 °C přibližně na 15-20 minut, podle velikosti porce. Pokud máte lososa s kůží, dejte kůži dolů.

Pro zajímavost se může servírovat na talíři v alobalu. Je možné péci stejným způsobem i velký kus vcelku a pak na servírovací míse porcovat přímo na stole. Velice jednoduché, rychlé a výborné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 45x)
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Losos v alobalu

Komentáře

  1. Ankamamka1   30.04.2012 | 20:47 | reagovat | závadný

    rybička byla luxusní záležitost ačkoliv jsem nesehnala rozmarýn čerstvý,ale sušený,přidala koření na mořské ryby a citronem jen pokapala-pro jistotu...mňam mňam...celá rodinka si pochvalovala

    1. Bob   06.03.2016 | 23:55 | reagovat | závadný

      ..bacha, rybí kořeni bežně prodávané v marketech je sajrajt, zničíte tím chuť kvalitního masa. Na lososa stačí sůl a pepř z mlýnku, trocha nejlepšího olivového oleje s čerstvou bylinkou podle toho, co má kdo rád (petržel, kopr apod).

  2. Ladia   15.11.2011 | 10:15 | reagovat | závadný

    Opravdu tam patří dvě malé 125 g kostky másla?

    1. xxx   15.11.2011 | 10:31 | reagovat | závadný

      Dva kousky v receptu čti pořádně

      1. xxx   21.02.2013 | 20:27 | reagovat | závadný

        a male maslo ma 125g :)

  3. LiliRipp   22.09.2011 | 10:40 | reagovat | závadný

    Výborné. Na lososa dávám koření na mořské ryby. :-) :-)

  4. paella8   21.03.2011 | 23:52 | reagovat | závadný

    Je to vynikajici. Koreni se muze kombinovat dle fantazie. Takto se daji upravovat ruzne druhy mas, na barbeque, na ohni i v troube, ale ???????..........posledni dobou se objevuji nazory:...drzet hlinikovou folii od primeho styku s jidlem ?????....obzvlaste pri tepelnem zpracovani !!!!!!!! :-\

  5. Anet   21.03.2011 | 20:05 | reagovat | závadný

    Mockrat dekuju za recept, jednoduche a moc chutne moje americka host- rodina si moc pochvalovala ;-) ...

1 2 3 4 5 ... 7 ... 9 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Svěží, lehké i hříšné přílohy ke grilovanému masu Svěží, lehké i hříšné přílohy ke grilovanému masu
Ovoce při dietě: Pomoc, nebo prokletí? Víme, na co si dát pozor! Ovoce při dietě: Pomoc, nebo prokletí? Víme, na co si dát pozor!
Koho se bojíte? Ukáže to, jaké jsou vaše skryté vlastnosti Koho se bojíte? Ukáže to, jaké jsou vaše skryté vlastnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web