Losos v sezamové krustě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
1
porce
neuvedeno
autor: daada22

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 80
      g filé z lososa
    • 15
      g sezam
    • 40
      g limetka
    • 3
      g sůl
    • 7
      ml olej
    • 2
      ml olivový olej
    • 7
      g rozmarýn
    • 4
      g brusinky (kanadská)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Charakteristika pokrmu:
2
Losos má typickou vůni po rozmarýnu a chuť po citronu doplněné sezamovou krustou.
3
Postup:
4
Lososa omyjeme, pokapeme citronovou šťávou a osolíme. Lososa obalíme v sezamu a dáme jej smažit do horkovzdušné trouby nebo konvektomatu na 180°C.
5
Během smažení rybu posypeme rozmarýnem a pokapeme citronovou šťávou.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.