Autor:

Losos v sezamové krustě

Porce: 1
Ingredience
Filé z lososa 80 g
Sezam 15 g
Limetka 40 g
Sůl 3 g
Olej 7 ml
Olivový olej 2 ml
Rozmarýn 7 g
Brusinky
(kanadská)
4 g
Losos v sezamové krustě

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Charakteristika pokrmu:
Losos má typickou vůni po rozmarýnu a chuť po citronu doplněné sezamovou krustou.

Postup:
Lososa omyjeme, pokapeme citronovou šťávou a osolíme. Lososa obalíme v sezamu a dáme jej smažit do horkovzdušné trouby nebo konvektomatu na 180°C.
Během smažení rybu posypeme rozmarýnem a pokapeme citronovou šťávou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Losos v sezamové krustě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web