Autor:

Masový štrůdl s bochánky

Střední
Ingredience
Vejce
(na potření a do masa)
2 ks
Listové těsto 1 balíček
Mleté maso  
Cibule 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika
koření
 
Masový štrůdl s bochánky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Listové těsto rozválet na tenký plát ve tvaru obdélníku, nebo nakrájet na štverce. Mleté maso smýchat se všemi ingrediencemi a umístit doprostřed těsta a pečlivě zabalit. Potřít rozkvedlaným vajíčkem. Péct v roubě na 200 C, dokud nebude maso upečené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Masový štrůdl s bochánky

Komentáře

  1. milacik100   02.01.2012 | 11:39 | reagovat |

    Je to rychlovka a velice vynikající. Dávám jedničku

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web