Autor:

Masový štrůdl s bochánky

Střední
Ingredience
Vejce
(na potření a do masa)
2 ks
Listové těsto 1 balíček
Mleté maso  
Cibule 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika
koření
 
Masový štrůdl s bochánky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Listové těsto rozválet na tenký plát ve tvaru obdélníku, nebo nakrájet na štverce. Mleté maso smýchat se všemi ingrediencemi a umístit doprostřed těsta a pečlivě zabalit. Potřít rozkvedlaným vajíčkem. Péct v roubě na 200 C, dokud nebude maso upečené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Masový štrůdl s bochánky

Komentáře

  1. milacik100   02.01.2012 | 11:39 | reagovat | závadný

    Je to rychlovka a velice vynikající. Dávám jedničku

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web