Autor:

Rybízové víno II.

Snadné
Ingredience
Rybíz 1,5 kg
Voda 1,5 l
Cukr 1 kg

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické

Opraný rybíz dáme do láhve, cukr rozpustíme ve vodě a nalijeme na rybíz. Necháme kvasit asi 1 měsíc a když je čiré, stáčíme hadičkou do láhví.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Rybízové víno II.

Komentáře

  1. Rasty   04.07.2011 | 14:21 | reagovat | závadný

    Zdravím. Mám dotaz: musí být rybíz odšťopkovaný? Díky za odpověď.

  2. Věra   12.07.2006 | 13:09 | reagovat | závadný

    U malin bych se rozhodla asi pro malinový likér -viz recept stejného názvu

  3. Katka Altmanová   12.07.2006 | 12:22 | reagovat | závadný

    Myslíte, že se dá takto vyrobit i malinové víno. Děkuji za odpověď.

  4. Katka Altmanová   08.07.2006 | 20:11 | reagovat | závadný

    skvělé děkuji za jednoduchý recept. Hned zítra půjdu natrhat rybíz a jde se na to.Katka

  5. Dana Kameníkova   08.07.2006 | 14:33 | reagovat | závadný

    Toto vino delame nekolik let,vyborne!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web