Rybízové víno II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      kg rybíz
    • 1,5
      l voda
    • 1
      kg cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opraný rybíz dáme do láhve, cukr rozpustíme ve vodě a nalijeme na rybíz. Necháme kvasit asi 1 měsíc a když je čiré, stáčíme hadičkou do láhví.
Zařazení: Nápoje Alkoholické

Komentáře k receptu

  • petr (jeepet)
    petr (jeepet) |

    1. 7. 2012 12:56

    Zdravím. Určitě přidat z drogerie VÍNKA a ještě něco nastudovat. Hlavně čistota nádob a lahví. Úžasná chut :-)) červený s černým- to je jiskra :-) :-\

  • Rasty
    Rasty |

    4. 7. 2011 14:21

    Zdravím. Mám dotaz: musí být rybíz odšťopkovaný? Díky za odpověď.

  • Věra
    Věra |

    12. 7. 2006 13:09

    U malin bych se rozhodla asi pro malinový likér -viz recept stejného názvu

  • Katka Altmanová
    Katka Altmanová |

    12. 7. 2006 12:22

    Myslíte, že se dá takto vyrobit i malinové víno. Děkuji za odpověď.

  • Katka Altmanová
    Katka Altmanová |

    8. 7. 2006 20:11

    skvělé děkuji za jednoduchý recept. Hned zítra půjdu natrhat rybíz a jde se na to.Katka

  • Dana Kameníkova
    Dana Kameníkova |

    8. 7. 2006 14:33

    Toto vino delame nekolik let,vyborne!!