Svařené víno

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
20 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      dl červené víno nebo bílé víno
    • 12
      kostka cukr
    • 2
      ks citronová šťáva
    • 8
      ks hřebíček
    • skořicová kůra
    • 4
      plátek citron

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do konvice dáme víno, cukr, koření a zahřejeme k bodu varu, ale NEVAŘÍME. Potom vmícháme citronovou šťávu, víno přecedíme do předehřátých sklenic a zdobíme plátkem citronu. Podle chuti můžeme dosladit cukrem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Mike
    Mike |

    13. 1. 2016 16:59

    Myslí se tím v tomto případě ty dvě mističky s citronkou, jako se dělá stejně smetanka do kafe, tak tohle se dělá do čaje. Sice je to hnus, ale když nic jinýho neni...

  • Anonymous
    Anonymous |

    3. 2. 2015 21:55

    sracka posral jsem se z toho asi prosle vino byl to burcak

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    15. 12. 2011 09:34

    Řekl bych šťáva ze dvou kusů citrónů...

  • Eva
    Eva |

    15. 12. 2011 06:45

    Kolik je to 2 ks šťávy ? Liter, decinka?

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    14. 12. 2011 21:21

    Klasický základní recept na svařák. Osvědčený, funkční, nenadchne, neurazí, splní očekávání.