Bezinková šťáva II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      černý bez 5-6 květů
    • 15
      lžíce cukr krystal
    • 1
      lžíce kyselina citronová
    • voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do 4 litrové sklenice nalijeme nepřevařenou vodu, přidáme cukr a kyselinu citronovou, zamícháme a přidáme květy. Sklenici přikryjeme a necháme 4-5 dní na slunci. Poté přecedíme, vychladíme a konzumujeme. Šťáva má příjemnou chuť.
Zařazení: Nápoje

Komentáře k receptu

  • Amy
    Amy |

    3. 7. 2014 15:20

    Liba : Souhlasím !!! ;-) :-) :-\

  • Liba
    Liba |

    22. 4. 2011 13:41

    říká se - před heřmánkem smekni a před bezinkou klekni ! Je to nejlepší bylina !