Autor:

Bezinková šťáva II.

Střední
Ingredience
Černý bez
5-6 květů
Cukr krystal 15 lžíce
Kyselina citronová 1 lžíce
Voda  
Bezinková šťáva II.

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje

Do 4 litrové sklenice nalijeme nepřevařenou vodu, přidáme cukr a kyselinu citronovou, zamícháme a přidáme květy. Sklenici přikryjeme a necháme 4-5 dní na slunci. Poté přecedíme, vychladíme a konzumujeme. Šťáva má příjemnou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1

Komentáře k receptu: Bezinková šťáva II.

Komentáře

  1. Amy   03.07.2014 | 15:20 | reagovat |

    Liba : Souhlasím !!! ;-) :-) :-\

  2. Liba   22.04.2011 | 13:41 | reagovat |

    říká se - před heřmánkem smekni a před bezinkou klekni ! Je to nejlepší bylina !

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web