Autor:

Bezinková šťáva II.

Střední
Ingredience
Černý bez
5-6 květů
Cukr krystal 15 lžíce
Kyselina citronová 1 lžíce
Voda  
Bezinková šťáva II.

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje

Do 4 litrové sklenice nalijeme nepřevařenou vodu, přidáme cukr a kyselinu citronovou, zamícháme a přidáme květy. Sklenici přikryjeme a necháme 4-5 dní na slunci. Poté přecedíme, vychladíme a konzumujeme. Šťáva má příjemnou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1

Komentáře k receptu: Bezinková šťáva II.

Komentáře

  1. Amy   03.07.2014 | 15:20 | reagovat |

    Liba : Souhlasím !!! ;-) :-) :-\

  2. Liba   22.04.2011 | 13:41 | reagovat |

    říká se - před heřmánkem smekni a před bezinkou klekni ! Je to nejlepší bylina !

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web