Autor:

Bezinková šťáva II.

Střední
Ingredience
Černý bez
5-6 květů
Cukr krystal 15 lžíce
Kyselina citronová 1 lžíce
Voda  
Bezinková šťáva II.

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje

Do 4 litrové sklenice nalijeme nepřevařenou vodu, přidáme cukr a kyselinu citronovou, zamícháme a přidáme květy. Sklenici přikryjeme a necháme 4-5 dní na slunci. Poté přecedíme, vychladíme a konzumujeme. Šťáva má příjemnou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Bezinková šťáva II.

Komentáře

  1. Amy   03.07.2014 | 15:20 | reagovat | závadný

    Liba : Souhlasím !!! ;-) :-) :-\

  2. Liba   22.04.2011 | 13:41 | reagovat | závadný

    říká se - před heřmánkem smekni a před bezinkou klekni ! Je to nejlepší bylina !

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web