Autor:

Rybízová pěna

Snadné
Ingredience
Cukr krystal
Bílek
Rybíz
stopky
1 hrnek
Rybízová pěna

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Rybíz, bílek a cukr šleháme do husté pěny. Pěnu naložíme do mističek, ozdobíme několika bobulkami rybízu a podáváme samotné nebo se sušenkami, piškoty.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 4x)
Recepty na víkend: Dušené hrušky a karamelizovaná jablíčka Články z

Komentáře k receptu: Rybízová pěna

Komentáře

  1. ČernáLuna   25.07.2013 | 20:27 | reagovat | závadný

    Opravdu, když šleháte zároveň bílky, rybíz, cukr, tak se vám to vyšlehá? Já jsem bála, tak jsem první šlehala bílky s cukrem a pak opatrně přidávala namixovaný rybíz...
    Pěna se mi povedla ale bohužel nám přišla až příliš sladká, ani se nedojedla :( Jenomže ono se to pitomě průběžně kontroluje, krystal se rozpouští postupně, takže sladkost se rozvíjí, nechtěla jsem moc přisypávat průběžně, abych nepřešlehala bílky...) Prostě na nás byl hrnek cukru moc, a to jsem dávala rybízu skoro dvakrát tolik...

    Jinak určitě bych do ingrediencí doplnila, že jedním bílkem se myslí hrnek (aspoň teda doufám), stejně tak u cukru...

  2. Jana z VM   25.07.2006 | 8:11 | reagovat | závadný

    Tyto pěny jsou výborné na vdolky a lívance !! No a že byly nejlepší za mého dětství s pěnou z jesních jahod, to ani nemusím psát, že ...

  3. Míla Kořínková   24.07.2006 | 22:55 | reagovat | závadný

    Mamka nám ji dělala s lesními jahodami, stačil hrneček jahod a byla z toho hromada dobroty, ňamňam

  4. Anonym   24.07.2006 | 18:31 | reagovat | závadný

    Já jsem jahodovou pěnu strčila na chvilku do mražáku-jen na chvilku vychladit-zapoměla jsem na ni až do druhého dne.Lepší jahodovou zmrzlinu jsem ještě nejedla!Tak to zkusím i s rybízovou pěnou...i

  5. ELA   24.07.2006 | 10:35 | reagovat | závadný

    s jahodami dělala moje babička (v zimě místo jahod a cukru prostě jahodovou marmeládu). je to dobrota!!

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web