Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 26x
2+ 1 5
Autor:

Kuře Kung - Pao

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
400 g
Bílek 2 ks
Hladká mouka 3 lžíce
Sůl 1 špetka
Rostlinný olej 5 lžíce
Červená paprika 1 ks
Zelená paprika 1 ks
Arašídy 4 lžíce
Chilli 1 lžíce
Bílé víno 2 lžíce
Sojová omáčka 2 lžíce
Cibule 1 ks
Cukr 1 lžíce
Ocet 1 lžíce
Vegeta 1 špetka
Kuře Kung - Pao

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí maso nakrájíme na kostičky asi o hraně jednoho centimetru. Dva bílky ušleháme s hladkou moukou, slabě osolíme a smícháme s masem. Necháme odležet. Na pánvi rozpálíme asi pět lžic oleje a za stálého míchání a oddělování masa je osmažíme. Osmažené maso vyjmeme a dáme stranou. Odlijeme nadbytečný olej až na asi dvě lžíce.

Pak olej znovu rozehřejeme, vrátíme maso, přidáme na kostičky nakrájenou červenou a zelenou papriku a čtyři lžíce arašídů, opečeme. Zvlášť si připravíme zálivku z jedné lžičky chilli, dvou lžic vína, sójové omáčky, jemně usekané cibule, lžičky cukru, lžičky octa a špetky vegety. Maso na pánvi přelijeme, zamícháme a osmahneme. Podáváme s dušenou rýží a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 26x)
Tradiční tlačenka Tradiční tlačenka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kuře Kung - Pao

Komentáře

  1. Shtipec   30.11.2014 | 22:19 | reagovat | závadný

    Ďakujem,
    naozaj chutný recept. Zatiaľ najlepšie Kung-pao aké sa mi podarilo urobiť. Ako poznamenal Martin, tej omáčky nezaškodí spraviť viacej.

  2. Martin   27.11.2014 | 18:09 | reagovat | závadný

    Zatim nejlepsi recept na kungpao, miluju toto jidlo a prave ho jdu podle tohoto receptu jiz po nekolikate varit. Diky. Pouze delam vice zalivky, cca dvojnasobek :-P :-* :-*

  3. Eleanor   29.10.2014 | 9:40 | reagovat | závadný

    Když nemám chilli, myslíte že to bude hodně znát? když tak můžu tam dát chilli papričku? :-)

  4. Pavlínka   06.04.2014 | 12:07 | reagovat | závadný

    Supeer, skvělé jídlo, rodina si na něj pošmákla!!! <3

  5. martina   10.02.2014 | 22:11 | reagovat | závadný

    Jo a ještě jedna připomínka na komentář od Pavla:kdyby tohle četl nějakej čínan.Kdyby si věděl z čeho ty čínani vaří tak děláš jen tento recept a hlavně děláš si ho sám.Já jsem v čínské restauraci dělala a když jsem tam tu kuchyn viděla (hlavně ty suroviny) tak sem po jednom týdnu odešla :-(

1 2 3 4 5 6 ... 8 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Vložit recept
Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Další weby Mladé fronty

Dialog
X