Katův šleh II.

Střední
Ingredience
Vepřové maso 400 g
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice  
Kečup - jemný  
Zeleninové lečo 1 sklenice
Feferonka  
Křen  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji, přidáme sklenici leča, lžičku hořčice a kečupu a podle chuti feferonky, dusíme do měkka, nezahušťujeme.
Na každou porci na talíři nastrouháme čerstvý křen, podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Katův šleh II.

Komentáře

  1. Ruda Čech   29.03.2008 | 11:31 | reagovat |

    Je možné použít i jiný druh masa? např.hovězí,králík...

    1. Fíla   07.10.2011 | 14:10 | reagovat |

      hovězí určitě jde taky a je to moc dobrý...akorát musíte počítat s tím že je to tužší maso a je ho třeba více podusit ;-) jinak králík by taky nemusel být špatný...jestli ho vyzkoušíte napište jaké to bylo ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web