Katův šleh II.

Střední
Ingredience
Vepřové maso 400 g
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice  
Kečup - jemný  
Zeleninové lečo 1 sklenice
Feferonka  
Křen  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji, přidáme sklenici leča, lžičku hořčice a kečupu a podle chuti feferonky, dusíme do měkka, nezahušťujeme.
Na každou porci na talíři nastrouháme čerstvý křen, podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Katův šleh II.

Komentáře

  1. Ruda Čech   29.03.2008 | 11:31 | reagovat |

    Je možné použít i jiný druh masa? např.hovězí,králík...

    1. Fíla   07.10.2011 | 14:10 | reagovat |

      hovězí určitě jde taky a je to moc dobrý...akorát musíte počítat s tím že je to tužší maso a je ho třeba více podusit ;-) jinak králík by taky nemusel být špatný...jestli ho vyzkoušíte napište jaké to bylo ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web