Katův šleh II.

Střední
Ingredience
Vepřové maso 400 g
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice  
Kečup - jemný  
Zeleninové lečo 1 sklenice
Feferonka  
Křen  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji, přidáme sklenici leča, lžičku hořčice a kečupu a podle chuti feferonky, dusíme do měkka, nezahušťujeme.
Na každou porci na talíři nastrouháme čerstvý křen, podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Katův šleh II.

Komentáře

  1. Ruda Čech   29.03.2008 | 11:31 | reagovat | závadný

    Je možné použít i jiný druh masa? např.hovězí,králík...

    1. Fíla   07.10.2011 | 14:10 | reagovat | závadný

      hovězí určitě jde taky a je to moc dobrý...akorát musíte počítat s tím že je to tužší maso a je ho třeba více podusit ;-) jinak králík by taky nemusel být špatný...jestli ho vyzkoušíte napište jaké to bylo ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web