Katův šleh II.

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřové maso
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice
    • kečup - jemný
    • 1
      sklenice zeleninové lečo
    • feferonka
    • křen

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji, přidáme sklenici leča, lžičku hořčice a kečupu a podle chuti feferonky, dusíme do měkka, nezahušťujeme.
2
Na každou porci na talíři nastrouháme čerstvý křen, podáváme s chlebem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Fíla
    Fíla |

    7. 10. 2011 14:10

    hovězí určitě jde taky a je to moc dobrý...akorát musíte počítat s tím že je to tužší maso a je ho třeba více podusit ;-) jinak králík by taky nemusel být špatný...jestli ho vyzkoušíte napište jaké to bylo ;-)

  • Ruda Čech
    Ruda Čech |

    29. 3. 2008 11:31

    Je možné použít i jiný druh masa? např.hovězí,králík...