Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 20x
1- 1 5
Autor: Ladia

Katův šleh

45 minut
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřová kýta 400 g
Cibule 2 ks
Kečup - jemný 80 g
Feferonka  
Nakládané kapie  
Nakládané okurky  
Chilli papričky
mleté
 
Olej  
Sůl  
Katův šleh

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kýtu nakrájíme na širší nudličky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, společně osmahneme, podlijeme trochou vody, přidáme nakrájené feferonky, mleté chilli papričky, nudličky kapie a okurky, kečup a krátce podusíme. Osolíme a podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 20x)
Pikantní jehněčí špízky s česnekem a salát s fenyklem a rukolou Skvělé maso na jehlách Články z

Komentáře k receptu: Katův šleh

Komentáře

  1. Jarda   29.11.2012 | 18:31 | reagovat | závadný

    Pěkný den.
    Doporučuji ještě pár věcí k jinak výbornému receptu.
    Lžíci worcesteru
    Červeno papriku nakrájet na nudličky
    Kousek slaniny-orestovat s masem
    Raději to dělejte na sádle...je to přeci jenom vepřové a klasický olej tak chuťově nikdy nebude lahodit.
    Místo Chilli bych dal chilli omáčku-je delikátnější
    Pokud vše chete mít labužnické tak doporučuji koupit malou skleničku leča a bez nálevu dát tak dvě lžíce.
    Jinak Eidam na tu naši českou chuť a parádu.
    Toto mě pouze napadlo,když jsem dělal tento recept.
    Jinak moc pěkné...parádně jsem se přejedl :-[

  2. Zdeněk   20.11.2012 | 17:39 | reagovat | závadný

    Okurky dělají kaťák kaťákem. Taky jsem z toho poprvé měl trochu strach... :)) Když je to více do kysela tak stačí dosladit cukrem. Chutná s hranolky a tatarkou. Pivo to taky nezkazí!

  3. Petr T.   17.07.2012 | 19:08 | reagovat | závadný

    Velice chutný,příloha nejlépe rýže nebo hranolky.Doporučujeme!Za zkoušku to stojí!

  4. Petr N.   24.04.2012 | 14:13 | reagovat | závadný

    Dobrota, přidávám trochu víc vody a rajský protlak...

  5. ŠKORNÍKOVÁ   07.10.2011 | 15:15 | reagovat | závadný

    Taky to mám moc ráda.Dělávala jsem to v restauraci a to tam dost frčelo.Ale neznám to s okurkama,chilli papričkama a feferonkama.Feferonky a chilli papričky nemusím ale s okurkama to vyzkouším.

1 2 3 4 5 6 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X