Autor:

Katův šleh

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřová kýta 400 g
Cibule 2 ks
Kečup - jemný 80 g
Feferonka  
Nakládané kapie  
Nakládané okurky  
Chilli papričky
mleté
 
Olej  
Sůl  
Katův šleh

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kýtu nakrájíme na širší nudličky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, společně osmahneme, podlijeme trochou vody, přidáme nakrájené feferonky, mleté chilli papričky, nudličky kapie a okurky, kečup a krátce podusíme. Osolíme a podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 21 x
1-
4.62 21 5 1
Oznámkujte recept jako ve škole
1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 21x)
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Katův šleh

Komentáře

  1. satelit   31.03.2015 | 23:06 | reagovat | závadný

    Dobrý den, vařte si co chcete a z čeho chcete, ale pak si pojmenujte třeba Jožo nebo Lojza a ne "Katův šleh"! Disciplína patří i k vaření a je nezbytné dodržovat receptůru pokud vařím např. Katův šleh. Učte se!

  2. bedomedo60   20.06.2014 | 22:58 | reagovat | závadný

    a je to super ked naplníte týmto zemiakovú placku a tiež pridávam lečo

  3. FrantaGG   12.05.2014 | 15:26 | reagovat | závadný

    Super recept, dal jsem tam i trošku tabasca a má to správnej říz kurňa. ;-)

  4. Jarda   29.11.2012 | 18:31 | reagovat | závadný

    Pěkný den.
    Doporučuji ještě pár věcí k jinak výbornému receptu.
    Lžíci worcesteru
    Červeno papriku nakrájet na nudličky
    Kousek slaniny-orestovat s masem
    Raději to dělejte na sádle...je to přeci jenom vepřové a klasický olej tak chuťově nikdy nebude lahodit.
    Místo Chilli bych dal chilli omáčku-je delikátnější
    Pokud vše chete mít labužnické tak doporučuji koupit malou skleničku leča a bez nálevu dát tak dvě lžíce.
    Jinak Eidam na tu naši českou chuť a parádu.
    Toto mě pouze napadlo,když jsem dělal tento recept.
    Jinak moc pěkné...parádně jsem se přejedl :-[

  5. Zdeněk   20.11.2012 | 17:39 | reagovat | závadný

    Okurky dělají kaťák kaťákem. Taky jsem z toho poprvé měl trochu strach... :)) Když je to více do kysela tak stačí dosladit cukrem. Chutná s hranolky a tatarkou. Pivo to taky nezkazí!

1 2 3 4 ... 6 7 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Hubnutí v 50? 7 věcí, které musíte vědět Hubnutí v 50? 7 věcí, které musíte vědět
Houba, která přivozuje okamžitý orgasmus? Víme, kde roste! Houba, která přivozuje okamžitý orgasmus? Víme, kde roste!
Proč jste pořád single? Střelci jsou moc nároční, Vodnáři zase moc svérázní! Proč jste pořád single? Střelci jsou moc nároční, Vodnáři zase moc svérázní!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web