Autor:

Katalánská polévka

Střední
Ingredience
Rajčata 500 g
Brambory 500 g
Mrkev 500 g
Cibule 2 ks
Česnek 2 stroužek
Masox 800 ml
Rostlinný olej 3 lžíce
Bobkový list
Sůl  
Pepř mletý  
Vepřová panenka 500 g
Salám
česnekový salám
100 g
Katalánská polévka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Omyté maso nakrájíme na stejně velké kostičky. Rajčata spaříme, oloupeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Brambory a mrkev také nakrájíme na kostičky, cibuli na kousky a česnek prolisujeme. Na rozehřátém oleji osmažíme maso do zlatohněda.

Přendáme do misky, osolíme, opepříme a pod pokličkou necháme chvíli uležet. Na stejném tuku osmahneme zeleninu, kterou zalijeme vařícím bujonem. Nakonec přidáme maso a bobkové listy. Vaříme asi 30 minut bez pokličky. Salám nakrájíme na kostičky a 5 minut před dovařením jej přidáme do polévky. Hotovou polévku dochutíme solí a pepřem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Špenátové rolky s lososem Recepty na víkend - jarní dobroty ze špenátu Články z

Komentáře k receptu: Katalánská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web