Autor:

Katův šleh (drůbeží)

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
200 g
Paprika 2 ks
Rajčata 2 ks
Cibule 1 ks
Česnek
1 - 2
2 stroužek
Paprika - sladká
mletá
1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Feferonka
(množství dle chutí)
 

Postup přípravy:

Na rozpáleném oleji osmahneme nakrájenou cibulku do zlatova. Maso nakrájíme na nudličky - osolíme, opepříme a přidáme do hrnce k osmahnuté cibulce. Maso vaříme než změkne. Poté přidáváme na nudličky nakrájenou papriku, rajče, nadrcený česnek, feferonky a sladkou papriku. Podle potřeby můžete podlít nebo zahustit solamylem. Podávejte s rýží, hranolkami nebo s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Marinovaná makrela s koprovou remuládou a hráškovým pyré Předkrm podle Radka Kašpárka: Marinovaná makrela Články z

Komentáře k receptu: Katův šleh (drůbeží)

Komentáře

  1. Vašek   03.03.2012 | 17:21 | reagovat |

    Velmi dobré pikantní jídlo. Akorát jsem tu vzniklou směs podával s bramborákem.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web