Autor:

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Olomoucké tvarůžky (syrečky)
nebo tyčinky
120 g
Jarní cibulka 2 ks
Drcený kmín
na špičku nože
 
Kečup - jemný
nebo ostrý, cca 2 -
3 lžíce
Tatarská omáčka
1 -
2 lžíce
Česnek
1 -
2 stroužek
Pepř mletý  
Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Postup přípravy:

Tvarůžky nastrouháme, smícháme s pokrájenou bílou částí cibulek, kečupem, tatarkou, kmínem a pepřem.

Množství je orientační, záleží na chuti tvarůžků, podle toho, jak jsou uzrálé a proleželé. Podáváme s osmaženým chlebem, potřeným česnekem. Dozdobíme zelenou natí z cibulky. Můžeme namazat i na čerstvé pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web