Autor:

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Olomoucké tvarůžky (syrečky)
nebo tyčinky
120 g
Jarní cibulka 2 ks
Drcený kmín
na špičku nože
 
Kečup - jemný
nebo ostrý, cca 2 -
3 lžíce
Tatarská omáčka
1 -
2 lžíce
Česnek
1 -
2 stroužek
Pepř mletý  
Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Postup přípravy:

Tvarůžky nastrouháme, smícháme s pokrájenou bílou částí cibulek, kečupem, tatarkou, kmínem a pepřem.

Množství je orientační, záleží na chuti tvarůžků, podle toho, jak jsou uzrálé a proleželé. Podáváme s osmaženým chlebem, potřeným česnekem. Dozdobíme zelenou natí z cibulky. Můžeme namazat i na čerstvé pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Cuketová pomazánka s pistáciemi Cuketa & lilek - skvělá dvojka pro konec léta Články z

Komentáře k receptu: Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web