Autor:

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Olomoucké tvarůžky (syrečky)
nebo tyčinky
120 g
Jarní cibulka 2 ks
Drcený kmín
na špičku nože
 
Kečup - jemný
nebo ostrý, cca 2 -
3 lžíce
Tatarská omáčka
1 -
2 lžíce
Česnek
1 -
2 stroužek
Pepř mletý  
Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Postup přípravy:

Tvarůžky nastrouháme, smícháme s pokrájenou bílou částí cibulek, kečupem, tatarkou, kmínem a pepřem.

Množství je orientační, záleží na chuti tvarůžků, podle toho, jak jsou uzrálé a proleželé. Podáváme s osmaženým chlebem, potřeným česnekem. Dozdobíme zelenou natí z cibulky. Můžeme namazat i na čerstvé pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web