Autor:

Nakládaný hermelín VI.

Snadné
Na 5ti-litrovou sklenici
Hermelín 8 ks
Pepř celý 1,5 balíček
Bobkový list 1 balíček
Nové koření 1 balíček
Bylinky
nebo bylinné koření na steak garden
1 hrst
Feferonka 1 sklenice
Česnek
prolisovaný nebo česneková pasta
8 stroužek
Chilli
mleté
1 lžička
Cibule
větší
3 ks
Kozí rohy 1 sklenice
Sůl 1 špetka
Nakládaný hermelín VI.

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Hermelíny rozkrojíme na dvě tenší kolečka a potřeme směsí z mleté chili, česneku a bylinek. Cibuli nakrájíme na tenké proužky. Nejprve na dno sklenice poklademe tři kolečka hermelínu a posypeme plátky cibule, přidáme kuličky nového koření, pepře, pár bobkových listů, feferonky a kozí rohy (vždy asi 2 kusy) a stále postup opakujeme, až naplníme sklenici. Potom zalijeme olejem až po hrdlo, aby byly všechny suroviny ponořené v oleji. Necháme uležet asi 1-2 dny na chladném místě a můžeme podávat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 15 x
2+
4.2 15 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 15x)

Komentáře k receptu: Nakládaný hermelín VI.

Komentáře

  1. Vojtěch   17.11.2015 | 13:09 | reagovat | závadný

    AHoj, zajímá mě jak dlouho hermelíny vydrží ? Než se zkazí ? A jaký na to má vliv teplota ? A ta cibule ? Jaký tedy má vliv na celkovou výdrž hermelínu ? 8-)

  2. sn50   16.03.2014 | 12:37 | reagovat | závadný

    Omylem jsem klikl na 5 a až pak jsem si uvědomil, že to je na opačné straně stupnice -- při hodnocení. Myslíte, že to hodnocení lze nějak změnit? Mě to nejde...

  3. Jana   23.09.2013 | 12:26 | reagovat | závadný

    Cibuli nedávat, ta způsobuje kvašení

  4. Barbora Bísková   22.01.2013 | 18:08 | reagovat | závadný

    právě jsme ho spořádali na posezení, byl výborný. Děkuji za recept :-)

  5. Blanka   25.07.2012 | 9:00 | reagovat | závadný

    naložené hermelíny je lepší mít 2 dny v pokojové teplotě, lépe vyzrají. Pak se mohou dát do lednice, kde vydrží i delší dobu.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web