Autor:

Nakládaný hermelín

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Hermelín 5 ks
Česnek 5 stroužek
Jalovec 15 ks
Tymián 1 lžička
Rozmarýn 1 lžička
Paprika - sladká 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Bobkový list 1 ks
Feferonka  
Olej  
Nakládaný hermelín

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Hermelín nakrájíme na menší kousky. Do větší misky vrstvíme sýr a každou vrstvu posypeme kořením a prolijeme olejem. Naložený necháme v chladu odležet nejméně týden. Je možno také nakládat hermelín podélně rozkrojený a uvnitř pomazaný česnekem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 12 x
2+
4.25 12 5 1

Komentáře k receptu: Nakládaný hermelín

Komentáře

  1. Walkyrka   09.06.2013 | 8:41 | reagovat |

    Já se přiznám, že ačkoliv jsem milovníkem česneku, jsem ho hrdinsky zaměnila za zázvor. Teď na mě hermelín pokukuje už z lázně olivového oleje. Jsem zvědavá, ale i takhle pro oko je to paráda. <3

  2. pippiva   22.12.2011 | 14:47 | reagovat |

    Vcera jsme ochutnali.... Nalozila jsem brie, priste zkusim camembert. Olej jsem pouzila panensky olivovy, rozmaryn, tymian a bobkovy list jsem mela cerstve. Vyborne, pul sklenice je pryc <:-)

    1. pippiva   03.01.2012 | 12:10 | reagovat |

      Nejak ve viru svatku jsme pozapomeli na tento vytvor... Vcera jsme si tedy vzpomeli, dojedli a mohu rici, ze po 3 tydnech nalozeni byl syr opravdu bozsky. Takze nechat ulezet minimalne 2 tydny !!! ;-)

  3. pippiva   14.12.2011 | 11:44 | reagovat |

    Jak dlouho syr vydrzi takto nalozeny ? Jeden tyden na ulezeni a pak? Recept se mi libi, protoze tam neni cibule a s cerstvym korenim to musi byt super. Diky za odpoved.

    1. martin   12.12.2016 | 15:33 | reagovat |

      vydrží 3 měsíce ale u nás po 3 týdnech už není :-))

  4. Eva P.   04.02.2008 | 18:09 | reagovat |

    ahoj eli, také ziju ve francii a uz jsem to zkousela s "coulommiers" a nebylo to spatné.

  5. Daniela   15.10.2007 | 9:31 | reagovat |

    Děkuji za recept je opravdu skvělý. Když jsem hermelín naložila nestačil se pořádně ani uležet :)

1 2 3 4 ... 6 7 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web