Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
20 minut
6
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks hermelín
    • chilli
    • prolisovaný česnek
    • pálivá paprika
    • 10
      ks nakládané feferonky
    • 1
      l rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks nasekaný česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli si nakrájíme na půlměsíčky a nasekáme si česnek. Hermelíny rozkrojíme v půlce. Dalších asi 5 stroužků si prolisujeme, připravíme si chilli a olej. Česnek smícháme s chilli. Ještě si nakrájíme asi tři feferonky na kostičky.
2
Vezmeme půlku hermelínu a potřeme ji směsí a navrch nasypeme trochu feferonek. Takhle to uděláme s každým hermelínem. Poté nasypeme chilli do misky a smícháme s trochou oleje. Hermelíny v této směsi obalíme.
3
Připravíme si velkou sklenici. Do ní dáme kuličky pepře, nového koření, nasypeme cibuli, česnek, nakrájené feferonky a dáme dva hermelíny, znovu proložíme a takhle to děláme do konce. Nakonec zalijeme olejem a necháme tak týden odležet. Přeji dobrou chuť.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • anca459
    anca459 |

    29. 1. 2016 22:26

    Jednoduché,rychlé ale mít připraveno něco ke spláchnutí :D

  • anca459
    anca459 |

    29. 1. 2016 15:06

    Delikatesa :-))