Kapří guláš

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g cibule
    • 300
      g červená paprika
    • 100
      g celer
    • 300
      g rajčata
    • 30
      g máslo
    • 250
      ml drůbeží vývar
    • 125
      ml zakysaná smetana
    • 2
      lžíce paprika
    • sůl
    • pepř mletý
    • 750
      g rybí file Z kapra

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli posekáme, papriky rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na nudličky. Celer pokrájíme na kostičky, z rajčat vyřízneme stopky a rozkrojíme je na osminky. Cibuli, papriky a rajčata opékáme asi 5 minut na másle. Přilijeme vývar, zakysanou smetanu, papriku a osolíme. Za občasného míchání dusíme 30 minut.
2
Kapra osolíme, opepříme, pokrájíme na kostky a přidáme k zelenině. Přikryté necháme asi 10 minut dojít (nevaříme). Dochutíme a podáváme s těstovinami nebo chlebem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • vyliž mi
    vyliž mi |

    11. 11. 2012 18:29

    fuj tajxl ble ble ble :-$ :'(

  • vyliž mi
    vyliž mi |

    11. 11. 2012 18:29

    fuj tajxl ble ble ble :-$ :'(

  • Miluše
    Miluše |

    4. 5. 2006 11:16

    Mám ráda netradiční pokrmy.Chutnalo to dobře,ale s gulášem to nemělo nic společného.