Autor:

Utopenci z vajec

Snadné
Ingredience
Vařená vejce
natvrdo
 
Čerstvá zelenina
: papriky, feferonky, cibule, rajčata...
 
Čerstvé žampiony  
Nové koření  
Pepř celý  
Bobkový list  
Voda  
Ocet  
Sůl  
Cukr krupice  
Rostlinný olej  
Utopenci z vajec

Postup přípravy:

Množství záleží na počtu strávníků.

Nálev: na jeden díl octa, dáme dva a půl dílu vody, trošku soli, oleje a cukr dle chuti. Vše necháme svařit a poté vychladit.

Do čisté sklenice skládáme střídavě oloupaná vejce a dle chuti pokrájenou zeleninu a žampiony (nejsou nutné). Do sklenice přidáme pár kuliček nového koření a pepře, bobkový list. Vše zalijeme octovým nálevem a dáme do chladna uležet alespoň na pět dnů.

*Pokud se neobejdeme bez masa, můžeme prokládat i kolečky špekáčků nebo jiné uzeniny.

*Podáváme s čerstvým pečivem nebo jako chuťovku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pikantní jehněčí špízky s česnekem a salát s fenyklem a rukolou Skvělé maso na jehlách Články z

Komentáře k receptu: Utopenci z vajec

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web