Utopenci ze slezské klobásy

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
15
porce
neuvedeno
autor: Marci11

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks cibule
    • 15
      ks pepř celý
    • 5
      ks bobkový list
    • 15
      ks nové koření
    • 1
      ks hořčice plnotučná
    • 1
      l voda
    • 0,5
      l ocet
    • 3
      lžíce cukr
    • klobása slezská (z Lidlu)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do hrnce dáme vodu a ocet, cukr, přihodíme kuličky pepře a nového koření a dáme vařit. Mezitím si oloupáme cibuli a nakrájíme na kolečka. Pokud nám to půjde, oloupeme slezskou klobásu, kterou rozpůlíme, potřeme hořčicí dáme rozkrojenou půlku kolečka cibule a přiklopíme k sobě. Takto vkládáme klobásu do připravené sklenice. Proložíme cibulí, kde celé kolečko rozděláme na jednotlivá kolečka. Přihodíme bobkový list po různu do sklenice. Když máme sklenici naplněnou a voda s octem a dalšími ingrediencemi se nám vaří zalijeme a uzavřeme. Necháme vychladnout a dáme do lednice uležet.
Zařazení: Ostatní

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.