Autor:

Utopenci ze slezské klobásy

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 15
Ingredience
Cibule 4 ks
Pepř celý 15 ks
Bobkový list 5 ks
Nové koření 15 ks
Hořčice plnotučná 1 ks
Voda 1 l
Ocet 1/2 l
Cukr 3 lžíce
Klobása
slezská (z Lidlu)
 
Utopenci ze slezské klobásy

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Do hrnce dáme vodu a ocet, cukr, přihodíme kuličky pepře a nového koření a dáme vařit. Mezitím si oloupáme cibuli a nakrájíme na kolečka. Pokud nám to půjde, oloupeme slezskou klobásu, kterou rozpůlíme, potřeme hořčicí dáme rozkrojenou půlku kolečka cibule a přiklopíme k sobě. Takto vkládáme klobásu do připravené sklenice. Proložíme cibulí, kde celé kolečko rozděláme na jednotlivá kolečka. Přihodíme bobkový list po různu do sklenice. Když máme sklenici naplněnou a voda s octem a dalšími ingrediencemi se nám vaří zalijeme a uzavřeme. Necháme vychladnout a dáme do lednice uležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Utopenci ze slezské klobásy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web