Autor:

Utopenci ze slezské klobásy

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 15
Ingredience
Cibule 4 ks
Pepř celý 15 ks
Bobkový list 5 ks
Nové koření 15 ks
Hořčice plnotučná 1 ks
Voda 1 l
Ocet 1/2 l
Cukr 3 lžíce
Klobása
slezská (z Lidlu)
 
Utopenci ze slezské klobásy

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Do hrnce dáme vodu a ocet, cukr, přihodíme kuličky pepře a nového koření a dáme vařit. Mezitím si oloupáme cibuli a nakrájíme na kolečka. Pokud nám to půjde, oloupeme slezskou klobásu, kterou rozpůlíme, potřeme hořčicí dáme rozkrojenou půlku kolečka cibule a přiklopíme k sobě. Takto vkládáme klobásu do připravené sklenice. Proložíme cibulí, kde celé kolečko rozděláme na jednotlivá kolečka. Přihodíme bobkový list po různu do sklenice. Když máme sklenici naplněnou a voda s octem a dalšími ingrediencemi se nám vaří zalijeme a uzavřeme. Necháme vychladnout a dáme do lednice uležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Utopenci ze slezské klobásy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web