Autor:

Pečené kapří ocásky

Střední
Ingredience
Slanina 50 g
Cibule 60 g
Sůl  
Paprika - sladká  
Drcený kmín  
Pepř mletý  
Zázvor - mletý  
Česnek  
Vejce 1 ks
Škrobová moučka  lžíce
Olej  
Kapří filety
500 – 600 g
 
Pečené kapří ocásky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety z kapra nakrájejte na tenké proužky. Jemně nakrájenou cibuli a stejně tak drobně nakrájenou slaninu nejprve trochu osmahněte na pánvi. Marinádu připravte tak, že rozšleháte vejce se solí, škrobovou moučkou, prolisovaným česnekem, kořením a osmahnutou cibulí se slaninou. Vše promíchejte s kousky rybího masa.

Za pomoci namočených rukou tvořte kuličky, které vkládejte do pánve do rozpáleného oleje. Kuličky stlačíme na placky a pečeme z obou stran po dobu 7 – 10 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí vývar s quinoou Porcování králíka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Pečené kapří ocásky

Komentáře

  1. zdenda   19.12.2010 | 17:00 | reagovat |

    to bude asi dobré

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web