Pečené kapří ocásky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 50
      g slanina
    • 60
      g cibule
    • sůl
    • paprika - sladká
    • drcený kmín
    • pepř mletý
    • zázvor - mletý
    • česnek
    • 1
      ks vejce
    • škrobová moučka
    • olej
    • kapří filety 500 – 600 g

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety z kapra nakrájejte na tenké proužky. Jemně nakrájenou cibuli a stejně tak drobně nakrájenou slaninu nejprve trochu osmahněte na pánvi. Marinádu připravte tak, že rozšleháte vejce se solí, škrobovou moučkou, prolisovaným česnekem, kořením a osmahnutou cibulí se slaninou. Vše promíchejte s kousky rybího masa.
2
Za pomoci namočených rukou tvořte kuličky, které vkládejte do pánve do rozpáleného oleje. Kuličky stlačíme na placky a pečeme z obou stran po dobu 7 – 10 minut.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • zdenda
    zdenda |

    19. 12. 2010 17:00

    to bude asi dobré