Autor:

játra na tymiánu

Snadné
Ingredience
Telecí játra 500 g
Mouka
opepřená
4 lžíce
Máslo 60 g
Bílé víno 4 lžíce
Tymián  
Citronová šťáva  
Kapary 1 lžíce
Smetana
plnotučná
200 ml
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Očištěná játra obalíme v opepřené mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a máslo, když začne pěnit vložíme játra a opečeme po obou stranách.

Opečená játra vyndáme z pánve, do výpeku přidáme kapary, tymián, citrónovou šťávu a smetanu, osolíme opepříme, lehce provaříme, až omáčka zhoustne.

Podáváme s vařeným bramborem, osmaženou anglickou slaninou a cibulkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: játra na tymiánu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web