Autor:

játra na tymiánu

Snadné
Ingredience
Telecí játra 500 g
Mouka
opepřená
4 lžíce
Máslo 60 g
Bílé víno 4 lžíce
Tymián  
Citronová šťáva  
Kapary 1 lžíce
Smetana
plnotučná
200 ml
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Očištěná játra obalíme v opepřené mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a máslo, když začne pěnit vložíme játra a opečeme po obou stranách.

Opečená játra vyndáme z pánve, do výpeku přidáme kapary, tymián, citrónovou šťávu a smetanu, osolíme opepříme, lehce provaříme, až omáčka zhoustne.

Podáváme s vařeným bramborem, osmaženou anglickou slaninou a cibulkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční tlačenka Tradiční tlačenka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: játra na tymiánu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web