Kuře na tymiánu II.

Hodnocení:

Moje:

60 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso celé kuře
    • slanina
    • špekáček
    • tymián
    • cibule
    • česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli pokrájíme na drobno, stejně tak slaninu a špekáčky, možno použít i párky, co kdo rád. Smícháme s cibulí, a touto směsí vyplníme pekáč asi do poloviny. Pekáč je dobré vymazat olejem.
2
Kuře se omyje, osolí a posype tymiánem. Vloží se na masovou směsku a nechá se péct. Kuřátko nasákne vůni tymiánu, stejně tak i směska pod ním.Podává se k běžným přílohám ke kuřeti a podává se i směs slaniny a buřtů. Je to rychlé a moc dobré.
Zařazení: Maso Drůbeží Uzeniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    24. 4. 2006 09:33

    Tak tohle vyzkouším co nejdříve, nejspíš hned v neděli ! Ale s tymiánem opatrně, je to prevít, když se ho dá hodně....