Autor:

Smažené ředkvičky

Snadné
Ingredience
Ředkvička
- množství dle chuti
 
Olej
na smažení
 
Sůl  
Ubrousek
na okapání
 
Česnek
a cibule - nemusí být
 
Smažené ředkvičky

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Chuťovky, Ze zeleniny

Ředkvičky očistíme, pokrájíme na plátky (měsíčky) a v rozpáleném oleji osmažíme dozlatova, při smažení občas promícháme. Osmažené ředkvičky vyndáme sítkem na papírový ubrousek okapat od přebytečného tuku. Podáváme jako chuťovku nebo zeleninovou přílohu k masu, kterou můžeme dochutit smícháním osmažených plátků česneku nebo cibule (jen dorůžova). Solíme až na talíři.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Hovězí hamburger Domácí hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Smažené ředkvičky

Komentáře

  1. RauM   19.01.2012 | 23:17 | reagovat |

    já je zkoušela "prdnout" i do směsi kuřecího masa na čínské nudle- přiznám se, že jen sobě, protože manžel by protestoval.. a moooc mi šmakovalo!

  2. RauM   19.01.2012 | 23:16 | reagovat |

    sice jsem dělala bez česneku, ale jsou vynikající

  3. Hanka   03.05.2011 | 14:11 | reagovat |

    jj jsou super do vaječiny. :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web