Smažené ředkvičky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • ředkvička - množství dle chuti
    • olej na smažení
    • sůl
    • ubrousek na okapání
    • česnek a cibule - nemusí být

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ředkvičky očistíme, pokrájíme na plátky (měsíčky) a v rozpáleném oleji osmažíme dozlatova, při smažení občas promícháme. Osmažené ředkvičky vyndáme sítkem na papírový ubrousek okapat od přebytečného tuku. Podáváme jako chuťovku nebo zeleninovou přílohu k masu, kterou můžeme dochutit smícháním osmažených plátků česneku nebo cibule (jen dorůžova). Solíme až na talíři.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • RauM
    RauM |

    19. 1. 2012 23:17

    já je zkoušela "prdnout" i do směsi kuřecího masa na čínské nudle- přiznám se, že jen sobě, protože manžel by protestoval.. a moooc mi šmakovalo!

  • RauM
    RauM |

    19. 1. 2012 23:16

    sice jsem dělala bez česneku, ale jsou vynikající

  • Hanka
    Hanka |

    3. 5. 2011 14:11

    jj jsou super do vaječiny. :-)