Autor:

Smažené ředkvičky

Snadné
Ingredience
Ředkvička
- množství dle chuti
 
Olej
na smažení
 
Sůl  
Ubrousek
na okapání
 
Česnek
a cibule - nemusí být
 
Smažené ředkvičky

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Chuťovky, Ze zeleniny

Ředkvičky očistíme, pokrájíme na plátky (měsíčky) a v rozpáleném oleji osmažíme dozlatova, při smažení občas promícháme. Osmažené ředkvičky vyndáme sítkem na papírový ubrousek okapat od přebytečného tuku. Podáváme jako chuťovku nebo zeleninovou přílohu k masu, kterou můžeme dochutit smícháním osmažených plátků česneku nebo cibule (jen dorůžova). Solíme až na talíři.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Smažené ředkvičky

Komentáře

  1. RauM   19.01.2012 | 23:17 | reagovat | závadný

    já je zkoušela "prdnout" i do směsi kuřecího masa na čínské nudle- přiznám se, že jen sobě, protože manžel by protestoval.. a moooc mi šmakovalo!

  2. RauM   19.01.2012 | 23:16 | reagovat | závadný

    sice jsem dělala bez česneku, ale jsou vynikající

  3. Hanka   03.05.2011 | 14:11 | reagovat | závadný

    jj jsou super do vaječiny. :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web