Autor:

Dýně na tymiánu

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Dýně  
Máslo  
Tymián  
Sojová omáčka  
Sůl  
Dýně na tymiánu

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Dýni nakrájíme na oblélníkové plátky, osolíme a smažíme na másle s tymiánem (nejlépe čerstvým, posekaným bez tvrdých stonků). Když je dýně téměř hotová, zakapeme sojovkou a dosmažíme.
Podáváme buď jen tak nebo s bramborem či hrachovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: Dýně na tymiánu

Komentáře

  1. Špaček   27.01.2013 | 20:57 | reagovat |

    Fakt dobrý

  2. Lynn   11.08.2012 | 17:23 | reagovat |

    Vyborny recept, ke kteremu se ted v sezone jeste urcite vratim. Jednoduchy, ale jedna basen. :)

  3. sarka rudlova   24.01.2012 | 14:42 | reagovat |

    Zbožňuju...někdy místo tymiánu posypu červenou paprikou.

    1. svišť   19.02.2012 | 10:28 | reagovat |

      S červenou paprikou to někdy vyzkouším. Zkoušela jsem místo tymiánu rozmarýn (viz foto), ale nebylo to ono, s tymiánem to je mnohem lepší.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web