Filé na zelenině

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks cuketa
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 2
      lžíce máslo
    • 250
      ml smetana
    • sůl
    • pepř mletý
    • kari
    • 4
      ks rybí file
    • citronová šťáva
    • estragon
    • 2
      lžíce strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu očistíme a omyjeme. Mrkev a cukety nakrájíme na nudličky, cibuli na kolečka. Opékáme asi 5 minut na másle. Přilijeme smetanu, necháme přejít varem, okořeníme. Zeleninu se smetanou vložíme do formy. Porce filé omyjeme a osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a přidáme k zelenině do formy.
2
Troubu předehřejeme na 180 °C. Posekaný estragon smícháme se strouhankou a rybu posypeme. Pečeme asi 15 minut. Hotový pokrm rozdělíme na talíře a podáváme s vařenými brambory.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Ranep
    Ranep |

    19. 7. 2007 19:39

    Dobré, zařazuji do jídelníčku. Použila jsem mraženou zeleninu a cibuli a zakysanou smetanu, i tak to bylo výborné.

  • lenik
    lenik |

    5. 9. 2006 16:00

    Výborný, dietní, doporučuji!!!!když je cuketa , není co řešit.