Autor:

Filé na zelenině

Střední
Ingredience
Mrkev 2 ks
Cuketa 2 ks
Jarní cibulka 2 ks
Máslo 2 lžíce
Smetana 250 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Kari  
Rybí file 4 ks
Citronová šťáva  
Estragon  snítka
Strouhanka 2 lžíce
Filé na zelenině

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Zeleninu očistíme a omyjeme. Mrkev a cukety nakrájíme na nudličky, cibuli na kolečka. Opékáme asi 5 minut na másle. Přilijeme smetanu, necháme přejít varem, okořeníme. Zeleninu se smetanou vložíme do formy. Porce filé omyjeme a osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a přidáme k zelenině do formy.

Troubu předehřejeme na 180 °C. Posekaný estragon smícháme se strouhankou a rybu posypeme. Pečeme asi 15 minut. Hotový pokrm rozdělíme na talíře a podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Filé na zelenině

Komentáře

  1. Ranep   19.07.2007 | 19:39 | reagovat |

    Dobré, zařazuji do jídelníčku. Použila jsem mraženou zeleninu a cibuli a zakysanou smetanu, i tak to bylo výborné.

  2. lenik   05.09.2006 | 16:00 | reagovat |

    Výborný, dietní, doporučuji!!!!když je cuketa , není co řešit.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web