Autor:

Filé s bramborovo - fazolovou kaší

45 minut PT0H45M
Střední
Porce: 2
Ingredience
Filé 2 plátek
Brambory 10 ks
Zelené fazolky - sterilované 1 plechovka
Mléko polotučné 1 hrnek
Máslo 3 lžíce
Strouhanka  
Vejce 2 ks
Hladká mouka  
Filé s bramborovo - fazolovou kaší

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Rybí

Filé omyjeme posolíme a obalíme v mouce pak ve vajíčku a nakonec ve strouhance. Osmažíme do zlatova na rozpáleném oleji. Poté uvaříme brambory do měkka a ohrejeme na pánvi sterilizované fazolové lusky. Vše dáme do mísy a přidáme asi hrnek mléka a 1-2 lžíce másla, rozmačkáme na kaši a nakonec to osolíme a zamícháme.
Filé podáváme s kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Krůtí tandoori Recept na víkend: Vůně orientu Články z

Komentáře k receptu: Filé s bramborovo - fazolovou kaší

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web