Filé s bramborovo - fazolovou kaší

Hodnocení:

Moje:

45 minut
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      plátek filé
    • 10
      ks brambory
    • 1
      plechovka zelené fazolky - sterilované
    • 1
      hrnek mléko polotučné
    • 3
      lžíce máslo
    • strouhanka
    • 2
      ks vejce
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé omyjeme posolíme a obalíme v mouce pak ve vajíčku a nakonec ve strouhance.
2
Osmažíme do zlatova na rozpáleném oleji. Poté uvaříme brambory do měkka a ohrejeme na pánvi sterilizované fazolové lusky. Vše dáme do mísy a přidáme asi hrnek mléka a 1-2 lžíce másla, rozmačkáme na kaši a nakonec to osolíme a zamícháme.
3
Filé podáváme s kaší.
Zařazení: Maso Pokrmy Z brambor Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.