Autor:

Patizonové nudličky s masem

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Patizony
- oloupaný
300 g
Kuřecí maso
(stehenní nebo prsní řízky), krůtí nebo libové vepřové
300 g
Kari
nebo jiné oblíbené koření
1,5 lžička
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Vejce 1 ks
Sůl
dle chuti
 
Olej
na smažení
 
Sojová omáčka
- není nutná
 
Patizonové nudličky s masem

Postup přípravy:

Očištěný patizon pokrájíme na nudličky, maso na nudličky či kostky. Dáme do misky, osolíme, zaprášíme kořením a solamylem, přidáme vejce a promícháme. Necháme alespoň hodinu proležet pod pokličkou, poté opět promícháme a dáme na pánev s trochou rozpáleného oleje osmažit doměkka a dozlatova za občasného promíchání. Ke konci smažení můžeme zastříknout trochou sojové omáčky. Pokud máme rádi sos, do výpeku po vyndání směsi přidáme cca 3-4 lžíce vody, kterou v pánvi promícháme a necháme probublat.

Podáváme s bramborovou přílohou či pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Italské gastrotoulky aneb Co kde v Itálii ochutnat? Články z

Komentáře k receptu: Patizonové nudličky s masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web