Filé po cikánsku

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 25
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rybí file
    • máslo
    • sůl
    • mletá paprika
    • kari
    • cibule
    • paprika
    • česnek
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do pekáčku dáme plátky filé, osolíme, opepříme, poprášíme paprikou a kari, posypeme plátky česneku, do mezer dáme několik lžic kečupu, posypeme proužky cibule a paprik, navrch ještě pár lupínků másla (které jsme dali i pod filé). Podlijeme troškou vody a pečeme pod alobalem. Nejvíc nám chutná s chlebem, o výbornou štávu zbylou v pekáči se svádí lítý boj.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • mishanecka
    mishanecka |

    27. 8. 2012 12:31

    Kečup jsem nahradila rajčaty, bylo to dobré a skoro bez práce <3 <:-)

  • Yankee
    Yankee |

    13. 1. 2012 20:31

    Možno by bolo vhodné pozmenit názov receptu, pretože curry korenie a cigánska kuchyňa majú asi tolko spoločné, ako suši a česká či slovenská kuchyňa. Recept až na ten kečup je zaujímavý. V Európe sa ale kečup používa len na dochucovanie hotového jedla a nie do varenia. Američania ho vymysleli, ale oni vareniu príliš nerozumejú (ich "najznámejšie" jedlá sú Hot Dog a Hamburger).

  • Vendy-N
    Vendy-N |

    9. 11. 2011 14:15

    Moc dobré, na receptu jsem vůbec nic neměnila, podávala jsem s bramborovou kaší. Dávám 1.

  • Michal Honza
    Michal Honza |

    17. 9. 2010 11:19

    Přiznám se, že mě toto jídlo asi jako jedinému tady příliš nechutnalo. Samotný "cikánský" ráz jídla by se hodil spíše k tmavému masu max. klasické sladkovodní rybě, ale oceňuji nápad na rychlé, chuťově výraznější jídlo než jen obalená kostka filé v trojobalu :-)

  • venyss venyss
    venyss venyss |

    18. 3. 2010 18:12

    Výborné,rychlé,samozřejmě za 1.

  • Kája *
    Kája * |

    13. 3. 2010 14:40

    Opravdu moc dobré. Příště přidám trošku smetany na zjemnění.

  • Šarlot Vyoralová
    Šarlot Vyoralová |

    3. 3. 2010 17:13

    Recept je vynikající, nevěřila jsem tomu jak může ryba chutnat.

  • Soňa Šerá
    Soňa Šerá |

    31. 1. 2010 13:20

    Naprosto FANTASTICKÉ!!! Mňam, pochutnala si celá naše rodinka. Receptík jsem obměnila, přidala jsem trochu smetany a nakonec zasypala sýrem a dala dopéct... mňam...

  • Simona Meisnerová
    Simona Meisnerová |

    23. 6. 2009 17:50

    Naprosto luxusní!!! Místo kečupu jsem dala krájená rajčata s bazalkou a přidala trochu sýra.... Mňam! A to nejim ryby :-)))

  • Dorota Welszarová
    Dorota Welszarová |

    30. 5. 2009 13:02

    Dneska jsme obědvali a jídlo bylo výborné. Kučupu jsme dala jen trošku a navíc polovinu smetany. Doporučuji všem;)

  • Hana Krupková
    Hana Krupková |

    5. 4. 2009 22:41

    Čekala jsem rybičky v tomatě, ale byla jsem příjemně přkvapena. Předčilo to všechna očekávání. Bylo to výborné!!!!Přidala jsem místo vody bílý jogurt a taky trochu strouhaného sýra a nemělo to chybu. O zbylou šťávu se opravdu svedl lítý boj, naštěstí jsem vyhrála. Díky za recept.

  • Kuzma Kuzmovic
    Kuzma Kuzmovic |

    13. 12. 2008 14:00

    Moc dobrý recept :)Měl jsem málo normálního kečupu, tak jsem dal pálivý ;) Taky dobrý :)

  • Petule B.
    Petule B. |

    23. 11. 2008 22:16

    Moc nám to chutnalo!!! Jen jsem místo koření paprika a kari (když jsem se chystala kořenit, zjistila jsem, že došla paprika) použila směs koření ´Hungaria´a k paprikám přidala rajče. Ryba mi pustila víc vody, tak jsem to posledních 10 min pekla odkryté na 250. Ale jinak dle receptu a bylo to opravdu vynikající! Zaslouží si 1.

  • marčelína l
    marčelína l |

    20. 6. 2007 16:00

    moc dobre

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    8. 11. 2006 14:36

    Takto filé děláme přidáváme pro chuť i proužky anglické slaniny nebo na proužky nakrájenou klobásu, postačí i točeňák. Dusíme na pánvi WOK.Je to výborná mňamka. Dávám za 1.

  • Daniela
    Daniela |

    22. 2. 2006 13:17

    Výborné, chutné jídlo. Pro podlití jsem ovšem nepoužila vodu, ale smetanu. Výsledkem byla chutná, jemná omáčka.

  • Zdeněk Bezručka
    Zdeněk Bezručka |

    5. 1. 2006 15:23

    Nechal jsem se inspirovat tímto receptm ,ale trochu jsem ho obměnil. vynechal jsem kari.Přidal jsm šlehačku,vejce a tvrdý sýr.Toto jsem rozšlehal,zalil filé dle původního eceptu a gratinoval

  • Márinka Koločavská
    Márinka Koločavská |

    10. 12. 2005 22:07

    Je to opravdu skvělý žrádýlko... olizujeme se až za ušima!

  • Jitka Nováková
    Jitka Nováková |

    28. 2. 2005 21:30

    Jidlo bylo docela chutne,ale mohlo to byt lepsí

  • hanuska
    hanuska |

    20. 2. 2005 14:28

    je to celkem dobré, filé připomíná konzervu rybiček v tomatu