Rychlá čína

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí maso nebo krůtí
    • olej
    • škrobová moučka
    • koření na kuře Pečené kuře - Kotányi
    • česnek
    • chilli omáčka
    • sojová omáčka
    • masox slepičí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme trochu oleje, asi dvě lžičky škrobové moučky a tři lžičky koření. Necháme odležet na hodin. Na pánev rozehřejeme olej a maso zprudka opečeme ze všech stran. Přidáme česnek najemno nakrájený (podle chuti), krátce osmažíme, pak přidáme sojovou a chilli omáčku, promícháme. Maso zalejeme horkou vodou, přidáme kostku slepičího bujonu a podusíme do zhoustnutí šťávy.
2
Podáváme s rýží a bohatou zeleninovou oblohou.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tomas
    Tomas |

    19. 1. 2013 21:20

    A co rika vase kamaradka z Hong Kongu na pocasi?

  • Dennie
    Dennie |

    3. 12. 2012 16:36

    Omlouvam se, ale tohle videt ma kamaradka z Hong Kongu tak se hanbou propadne...

  • lida
    lida |

    18. 2. 2011 11:43

    tento recept se mi zamlouvá.hned ho budu dělat a pak napíši vysledek..... :-[

  • Jana
    Jana |

    2. 1. 2011 12:06

    Dnes vyzkoušené a všem velmi chutnalo. Díky :-)

  • maruška
    maruška |

    17. 11. 2010 10:11

    super :-)

  • Z-Zuzi
    Z-Zuzi |

    12. 10. 2010 13:51

    Dnes jsem zkusila a musim říct,že čína je výborná! :-)

  • Ivana Kovářová
    Ivana Kovářová |

    31. 3. 2007 18:28

    Nejlepší papání na světě mamčo :)

  • Jitka Kovářová
    Jitka Kovářová |

    11. 2. 2007 10:37

    Jsem ráda,že chutnalo.Kung-pao jsem ještě nezkoušela,ale vždy experimentuju.Asi bych do receptu na čínu přidala lžičku čerstvého zázvoru,octa, trochu cukru a opražené oříšky.

  • alena
    alena |

    10. 2. 2007 21:34

    Moc dobré. Neznáte recept na Kung-pao, co tam dělá tu specifickou sladkokyselou chuť?