Vegetariánské Kung Pao Asie

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 7
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g zeleninová směs
    • 100
      g sojové maso
    • 1
      lžíce škrob
    • 1
      ks vejce
    • 250
      g rýže
    • arašídy
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka zázvor - mletý
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou omáčkou a sójové kostky v něm necháme namočeny minimálně jednu hodinu. Mezitím uvaříme rýži, pro urychlení můžeme použít rýži ve varných sáčcích.
2
Na rozehřáté pánvi s olejem nejprve krátce osmahneme naložené sójové maso. Přidáme celé balení zmrazené zeleninové směsi ASIE a vše ještě krátce podusíme. Nakonec vmícháme uvařenou rýži a burské oříšky. Dochutíme sójovou omáčkou a kořením.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Janička
    Janička |

    8. 4. 2014 21:43

    Pro ty, kteří shánějí zminovanou rýži doporučuji eshop www.prosteasijske.cz :-) :-) :-)

  • Lujka110
    Lujka110 |

    7. 4. 2014 10:54

    nám to chutnalo, takové rizoto..ale kung pao to není :)

  • nerusa
    nerusa |

    1. 12. 2012 13:15

    Nás to tedy extra neuchvátilo.

  • MatějP
    MatějP |

    8. 11. 2010 11:50

    Sice nejsem vegetarián ale je to dobré