Drůbeží játra recepčního

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g drůbeží játra
    • 150
      g cibule
    • 2
      ks zelená paprika
    • 100
      g žampiony
    • olej
    • kmín
    • pepř celý
    • sůl
    • vegeta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Drůbeží játra umyjeme, vyřízneme žluč a nakrájime na nudle. Nakrájenou cibuli podusíme na oleji, oleje dáme více než obvykle dávame, přidáme játra a asi kávovou lžičku kmínu. Játra ze všech stran osmahneme, pak přilijeme asi 1 dl vody a 10 minut dusíme. Pak přidáme žampiony nakrájené na plátky a dusíme za občasného promíchání asi 15 minut. Nakonec přidáme na nudle nakrájenou zelenou papriku a dusíme ještě 5-10 min., až se většina vody odpaří a paprika změkne. Nakonec okořeníme černým pepřem, osolíme solí a troškou vegety.
2
Podávame s rýží, nebo novými brambory, nebo chlebem.
Zařazení: Maso Vnitřnosti
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Věra
    Věra |

    23. 11. 2006 14:00

    No tak toto vyzkouším.... moc pěkné počtení.