Autor:

Drůbeží játra recepčního

Střední
Ingredience
Drůbeží játra 300 g
Cibule 150 g
Zelená paprika 2 ks
Žampiony 100 g
Olej  
Kmín  
Pepř celý  
Sůl  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Drůbeží játra umyjeme, vyřízneme žluč a nakrájime na nudle. Nakrájenou cibuli podusíme na oleji, oleje dáme více než obvykle dávame, přidáme játra a asi kávovou lžičku kmínu. Játra ze všech stran osmahneme, pak přilijeme asi 1 dl vody a 10 minut dusíme. Pak přidáme žampiony nakrájené na plátky a dusíme za občasného promíchání asi 15 minut. Nakonec přidáme na nudle nakrájenou zelenou papriku a dusíme ještě 5-10 min., až se většina vody odpaří a paprika změkne. Nakonec okořeníme černým pepřem, osolíme solí a troškou vegety.

Podávame s rýží, nebo novými brambory, nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2-
3.67 3 5 1
Kari dresink Lahodné domácí dipy ke grilovanému masu nebo zelenině Články z

Komentáře k receptu: Drůbeží játra recepčního

Komentáře

  1. Věra   23.11.2006 | 14:00 | reagovat |

    No tak toto vyzkouším.... moc pěkné počtení.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web