Autor:

Drůbeží játra na jehle

Střední
Ingredience
Játra
drůbeží játra
400 g
Anglická slanina 80 g
Žampiony 80 g
Cibule 80 g
Kapary 1 lžička
Rostlinný olej 4 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Drcený kmín  
Bobkový list  
Drůbeží játra na jehle

Postup přípravy:

Játra omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Žampiony a cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostky. Na jehlu nebo špíz střídavě napichujeme kousky surovin, ochutíme solí, kmínem a vkládáme do horkého tuku. Za stálého otáčení opékáme doměkka, přidáme rozetřené kapary, bobkový list a zakapeme worchestrovou omáčkou, případně vlijeme několik lžic vody.

Vzniklou šťávou přeléváme celý špíz. Pokud opékáme na roštu, potíráme během obracení marinádou z oleje, kaparů a worchestrové omáčky a zvlášť osušíme bobkový list. Podáváme s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Drůbeží játra na jehle

Komentáře

  1. Wassabi   29.07.2011 | 23:57 | reagovat |

    No nic moc :D Malo masa ale jinak to jde je to jednoduche za par minut. ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web