Autor:

Drůbeží játra na jehle

Střední
Ingredience
Játra
drůbeží játra
400 g
Anglická slanina 80 g
Žampiony 80 g
Cibule 80 g
Kapary 1 lžička
Rostlinný olej 4 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Drcený kmín  
Bobkový list  
Drůbeží játra na jehle

Postup přípravy:

Játra omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Žampiony a cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostky. Na jehlu nebo špíz střídavě napichujeme kousky surovin, ochutíme solí, kmínem a vkládáme do horkého tuku. Za stálého otáčení opékáme doměkka, přidáme rozetřené kapary, bobkový list a zakapeme worchestrovou omáčkou, případně vlijeme několik lžic vody.

Vzniklou šťávou přeléváme celý špíz. Pokud opékáme na roštu, potíráme během obracení marinádou z oleje, kaparů a worchestrové omáčky a zvlášť osušíme bobkový list. Podáváme s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Drůbeží játra na jehle

Komentáře

  1. Wassabi   29.07.2011 | 23:57 | reagovat |

    No nic moc :D Malo masa ale jinak to jde je to jednoduche za par minut. ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web