Drůbeží játra podle Barbry Streisand

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg játra drůbeží
    • pórek
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      hrst arašídy
    • sůl
    • pepř mletý
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky. Vhodíme na pánev do rozpáleného oleje a chvíli restujeme. Přidáme na kolečka nakrájený pórek, sójovou omáčku, špetku pepře a nakonec burské oříšky.
2
Můžeme ještě popřípadě dosolit. Vše společně osmahneme a podáváme s dušenou rýží nebo s hranolky. Vše je to velice rychle hotovo a výsledek si myslím stojí za to!
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • gerhart
    gerhart |

    19. 10. 2013 13:29

    Naučte se prosí psát jména celebrit než po nich začnete pojmenovávat jídla

  • hyenka
    hyenka |

    11. 2. 2013 08:05

    Játra podle tohoto receptu dělám už několik let, jsou to naše nejoblíbenější. Akorát musím oželet ty buráky, mně nedělají dobře na žlučník, a rodiče prý mají potíže s jejich kousáním. Ale i bez nich je to vynikající, levné a rychlé jídlo.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    6. 1. 2012 17:35

    Opravdu vynikající! Báječná chuť, buráky jsou skvělý nápad, sójovka tomu dá šmrnc, navíc i moc hezky vypadají na talíři, že se ani nedokopala k tomu, abych udělala fotku a hned jsme se do toho pustili :) Jinak taky jsem ke konci podléla vodou, aby játra nebyla s rýží moc suchá.

  • bumbrdlik333
    bumbrdlik333 |

    2. 8. 2011 13:39

    Výborné! :)

  • Barbanka
    Barbanka |

    8. 9. 2006 18:40

    Výborné.Doporučuji.Já jsem ale játra ke konci zalila vodou a dochutila bilinkovou solí aby nebyla tak suchá......

  • Petra Vlčková
    Petra Vlčková |

    1. 9. 2006 07:39

    Vynikající. Přidala jsem mraženou čínskou zeleninu podle předcházejícího komentáře a jako přílohu hranolky a rajčatový salát. Bylo to rychle hotové. Přítel říkal, že je to suché, ale mě to moc chutnalo. Dávám za jedna.

  • amalie
    amalie |

    15. 8. 2006 14:25

    Tohle vypadá zajímavě,netradičně,musím vyzkoušet,trošku to připomíná čínu,ale z jater

  • Anonym
    Anonym |

    28. 4. 2006 11:38

    Vyzkoušeno-moc chutné a hlavně rychlé.Přidala jsem ještě trochu mražené zeleniny,ale fakt dobré a hlavně ty opražené buráky.